Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saolasın abi aynen nazarlık oldu napalımsksk link' Alıntı:Dostum gecmis olsun onemli birsey yok gibi, sıkma canını nazarlıktır
saolasın recep abi Allah hepimizi korusun.Sana da geçmiş olsun inşallah önemli bişe değildir.Ben de elletmemekten yanaydım ama babam illa yaptıralım dedi.o da haklı bir yerde 700 lira verdik kaskoya kullanalım bari yeri gelmişkenrecepakcay link' Alıntı:Kardeşim canını sıkma Allah beterinden korusun bende bugün ön tamponu sürttüm, bu arada Autoking tramere işlemez ama bence elletme nazar olsun.
sallierim link' Alıntı:Tolga abi sana da büyük geçmiş olsun.bugün astraların belalı günü olmalı.görüntü olarak dışardan bakanlara çok belli olmuyor ama biz biliyoruz ya orayı çarptığımızı gözümüze gözümüze girer orası yaptırmazsak
![]()
İnşallah abiTolga KARACA link' Alıntı:Sağol Deniz, resimlerden gördüğüm kadarıyla ciddi birşey değil, eminim tamir sonrası sen bile hatırlamayacaksın tam olarak yerini greatt
sallierim link' Alıntı:İnşallah abi![]()
Teşekkürler abi.Autokingin eski müşterisiyim iyi ilgilendiler saolsunlar.umarım işçilikleri de iyi olurREİS38 link' Alıntı:Geçmiş olsunAllah beterinden saklasın marşpiyel kafaya çok takılacak bir şey değil aynı gün içindede yapılması gayet güzel
Teşekkürler.basit ama insan arabasının bir yerini yamuk yumuk görünce canı sıkılıyor istese de istemese debbeerrkk67 link' Alıntı:Oncelıkle gecmıs olsun;boyle ufak seyler de olsa ınsanın canını cok sıkıyor sızı cok ıyı anlıyorum.Umarım en kısa surede en guzel sekılde hallolur..
Astraya işçiliklerinden memnun kalırsam sadece benim apartmanda 4 tane astra J var hepsini onlara yönlendirrim umarım güzel yaparlar abiTolga KARACA link' Alıntı:Adana da onu havada karada düzeltirler sıkma canını...