marşbiyel hasarı

cptdeniz 55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçen gün bizim hanım dönerken yolda kaldırıma vurmuş sağdan marşbiyel sag kapı filan ezilmiş.araç kaskolu sanyide kaportacıya gösterdim marşbiyel komple değişecek dedi ama nedir nasıl değişir nasıl olur birde maliyet ne tutar bilgisi oloan ustalarımdan yardım bekliyorum resimleri aşağıda..

18122010%28004%29.jpg

18122010%28003%29.jpg

18122010.jpg

Hocam gecmıs olsun , bende 307 tek kapı vardı onunda maspıyelını yolda savrulup kaldırama vurmusdum sağ alt maspıyelım sızın aaracınızdan daha cok ezılmısdı, kasko yoktu arabada tanıdık ustada 350 lıraya duzelttırdım boyamısdıda sagolsun..

zaten araçlara ne geliyosa hep bayanların sürmesinden geliyo yanlış anlamayın..

geçmiş olsun sanırım basit bir işlem zaten kapıdada fazla hasar yok.

forumda kaza yaptım diyenlerin hepsi bay arkadaşlar. hanımların kaza yapma olasılıkları fazla olsada bu yoruma katılmıyorum ben. benden senden iyi bayan şoför görmüşlüğüm var.

chip yapan bayan var yaa... :)

valla anladım :(
ben senelerdir kullanırım gelip bana çarpan(biri kırmızı ışıkta biri park halinde) iki erkek şöförü saymazsak çiziğim yok

Bayanlara laf atmayın doğu kafasıyla 10 numara boyasız kazasız yıllarca kullananı da var!

Marsbıyel bence de kesilme yapılarak değişşin düzeltmeler başarılı olmuyor ve içten çürüme yapıyor.Yeni masbıyel kaynaklanınca içine antipas waxı atılmalı kaportacıyla bunları görüşün!!

geçmiş olsun. yineki kapınızda fazla hasar yok bence değiştirmeye gerek yok işinin ustasını bulursan güzel bir şekilde düzeltme yapabilir.

Araç kaskolu ise ve uzun süredir kaskolu ise bu hasar kaskoyu bozabilir , marşpiyel maksimum 200 tldir, 200 de kapı + marşpiyel boya işciliği desen 400 civarı masrafı var aracın , geçmiş olsun.

kiminle konuştuysam ısrarla değişecek diyolar kapı altı düzeltilecek boyancak maliyet olarakta 2000-2500arası rakam çıkarıyorlar benım anlamadıgım nasıl olursa marsbıyel on kapı dıregıyle baglı olur on kapı dıregıile beraber olma ıhtımalı varmı_?

Geri