Marşa Bastiğimda Arabam Geç çalişiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nkaymak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilhaann' Alıntı:
evet araba boğulmuş olabilir. çalıştırmadan önce gaza tam olarak bas ve kontağı çevir. o zaman boğulmadan kurtarabilirsin.:good:

s5000542bo4.jpg
bu araclar bogulmaz!!! sadece bujısı ıslanır! bujılerde arabada bı sorun olursa calısmadıgı halde marsa basarsan ıslanır. tam gaza basarsanda ıyı calısmaz.

bende de yapıyo arasıra,gaza basmadan almıyo. bujileri deiştirsem mi acaba...ne dersiniz?

astrammm' Alıntı:
kardeş sen eskıye kıyas gıdıyorsun ben reno 12 ye bı platın ayarı yapıyorum daha marsa basmadan calıyor araba:D ancak bu araclar yenı sıstem oyle bırden almaz sensörler arasında bılgı aktarımı olur 2 sanıye surebılır calısması sabahları bazen 3-4 de olabıır normaldır

elektronik ağın hızı o kadar yavaş olmaz.. gayet hızlıdır musa... bence başka yerden... yada normal dicem ama pek normal değil aslında... bizimkiler nie hemen alıyo?

arkadaşlar birkaçdefa da gaza basarak denedim, bu seferde hiç çalışmıyo zaten bana ilk aldığımda çalıştırırken gaz verme demişlerdi. heralde motor boğuluyo. bugün yine gittim servise sordum bana getir bir de makinaya bağlayalım dediler önümüzdeki hafta götürecem inşallah

bugün servise götürdüm arabayı. ustalar baktılar motorun çalışması normal dediler.

:pon: :pon: :pon:
nkaymak' Alıntı:
bugün servise götürdüm arabayı. ustalar baktılar motorun çalışması normal dediler.

2 sn de falan alması normal bence de Manisa gibi yerde benim de öyle ...

aküyü kontrol et antifriz i bide erzurumdasın -20 küsür derece yani bırak biraz geç alsın

bencede normal
bende ise şöyle bir sorun var soğuk motor daha kolay çalışıyor
sıcakken ise 2 sn kadar belki daha fazla sürüyor

Opel servisleri o şikayeti daha güçlü marş motoru takarak çözüyorlar ş o motorun kronik sorunu yeni astralarda da var. İlk önce software'den kaynaklandı dediler bir sürü araca yeni software yüklediler şimdi de çok şikayate edenlerin marş motorlarını değiştiriyorlarmış

Geri