-------------------------
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhabalar
yaklaşık 7 günden beri arabama fırsat bulupda binemededim 8. gün bugün sabah marşa basıp arabamı çalıştırdım ilk marşta aldı 3 km bir yere kadar gittim. arabamı park etip 10 dk sonra tekrar arabamın yanına geldim anahtarı kontaga taktım ışıklar söndükden sonra marşa vuruyom arabada tık yok bismillah diyip tekrar denedim yine tık yok 5 -6 defa denedim yine tık yok allahtan yokuş aşagıydı attım 2 ye hemen çalıştı ama bu işten şüpelendim. 3 km tekrar eve geldim södürdüm yine marşa basıyom tık yok aküye bakıyom yeşil 3 -4 arkaşa itti tekrar çalıştırdım 10 km uzaklıktaki tamirciye gittim ustaya söyledim sorunumu bakayım dedim birazdan araba çalışır vaziyette 20 dk ustayı bekledik usta geldi söndürdü ... 1. denmede tık yok 2. denemede tekrar marşa bastı bu seferde tık dedi aldı... direk kafadan şarj dinamasundan olabilir dedi... peki usta deyip çekip geldim şimdi ise marş alıyor neden öyle yaptı anlamadım marş dinamomda sağlamdı akümde 13 aylık felan 1 yıllıkdı aküyü ölçtürdüm akü fena degil dediler... tekrar yaparsa yetkili servise gitmeyi veya bosch a gitmeyi düşünüyom fakat ayın 10 nu bekliyom maaşı alayım gideyim
fakat neden böyle yapar anlamadım gitti
Tavsiyeleriniz için ve yardımınız için teşekkürederim. bu gün sabah sogukta özellikle gittim denedim tek tıkda aldı şimdi birde akşam deneyecegim... tekrarlarsa tavsiyelerinizi deneyecegim....
Özellikle sıcak havada ve araç güneşin altında kaldığında yapıyordu ve serinde yapmıyordu. Bunla ilgili hiç bir bağlantı kuramamıştım. Ama termiği değiştirince sorun kalmamıştı.
evet bugünde çalıştı bu termik ne kadarı benimde arızam termik gibi gözüküyor