marş dinamosu :-)

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim astra cd yolda kaldı bugün. daha doğrusu bi arkadaşa astra bakmak için biyere gittik arabayı gördük temiz bi enjoy ama fiyat pahalı geldi. ( 2004 njoy 50000 km de 22 milyar ) neyse benim arabaya bindik tekrar bende tam binerken boşver bunu sana benim arabayı satayım diye bi espri yaptım. işte o sırada kontağı çevirdim herşey normal. arabayı çalıştırmak için marşa bastım tık yok. birkaç defa daha denemdim yine aynı. nazar mı değdi ne oldu? neyse vurdurarak çalıştırıp sanaiye kadar gitiim. bi oto elektrikçiye marş dinamosuu kömürlerinden dedi. kömür yatağı ve kömürleri değiştirdim dedi. işçilik dahil 75 tl. sizce fiyat nasıl?. serviste bu işlemi yaptıran varmı? bana çok geldi fiyat...

sakın arabayı bir daha vurdurma beyine zarar versin.en güzel takviye yapmak

75 tl çokmu , kendiniz yapsaydınız o zaman parçayı alıp ?

marş motorundan bahsediyosan çok iyi bence benimki gideken yandı orjinal değiştirmiştim bayaa bi paraydı.

Değişen kömürlerin bi değeri yok 5-TL bişeydir.
70-TL el işçiliği almış..
Söküp ugraştıysa normal oabilir.

sakın arabayı bir daha vurdurma beyine zarar versin.en güzel takviye yapmak

marşı basmayan bir arabaya takviyeyi nasıl yapıyorsun ?

fiyat öyle düşünülecek kadar çok değil valeo marka kömür 20 lira işçilikte 30-40 liradır yetkili servisler marş motorunu tamir etmiyorlar onlarda dışarıya göndertip yaptırıyorlar servisler daha çok değiştirmek taraftarıdırlar ve fiyatı da 900 civarındadır.

servisler daha çok değiştirmek taraftarıdırlar ve fiyatı da 900 civarındadır.

Aynen! Sorun benim başıma geçen sene geldiğinde 800TL dediler. Ama yalan yok üst üste 2 kere gittim,ilk gidişimde çıkma olarak değiştirdiler son gidişimde de başka bir yerinde sorun vardı ve yaklaşık 100 TL'ye sadece o kısmı yan sanayi olarak aldık. Marş motoru bildiğim kadarıyla biraz uğraştırıyor, işçilik sanırım o yüzden yüksek.

fiyat normal çünkü işçilik isteyen bi durum bende 3 sen önce 50 tl vermiştim

Geri