Arkadaslar, 2006 model benzinli triptronic vites opel astram var. Her gün çalıştırmama rahmen bir sabah marsa bastığımda tırrrr diye ses geldi ve çalışmadı. 2nci 3ncü denememde ise hiç ses gelmedi. Arkadaşın arabasından aktarma yaptık ve araç çalıştı. Akü şarj olsun diye yarım saat çalıştırıp yola çıktım benzin istasyonunda stop ettim tekrar çalışmadı.
Bir kaç yere gosterdim çoğu akü ölmüş diyor fakat bazıları ise akü sağlam şarj dinomosu arızalı dedi.Arıza aküyse hemen yenisini alacağım fakat şarj dinomusu ise ona göre hareket edeceğim.
Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkurler...
Bir de forumlarda akü sorunlarını okudum astra h lerde genel sorun galiba, bir arkadaşımızda hatalı uretim yazmış daha cok moralim bozuldu.
Bir kaç yere gosterdim çoğu akü ölmüş diyor fakat bazıları ise akü sağlam şarj dinomosu arızalı dedi.Arıza aküyse hemen yenisini alacağım fakat şarj dinomusu ise ona göre hareket edeceğim.
Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkurler...
Bir de forumlarda akü sorunlarını okudum astra h lerde genel sorun galiba, bir arkadaşımızda hatalı uretim yazmış daha cok moralim bozuldu.