marş basmıyor yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan knight79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knight79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar, 2006 model benzinli triptronic vites opel astram var. Her gün çalıştırmama rahmen bir sabah marsa bastığımda tırrrr diye ses geldi ve çalışmadı. 2nci 3ncü denememde ise hiç ses gelmedi. Arkadaşın arabasından aktarma yaptık ve araç çalıştı. Akü şarj olsun diye yarım saat çalıştırıp yola çıktım benzin istasyonunda stop ettim tekrar çalışmadı.
Bir kaç yere gosterdim çoğu akü ölmüş diyor fakat bazıları ise akü sağlam şarj dinomosu arızalı dedi.Arıza aküyse hemen yenisini alacağım fakat şarj dinomusu ise ona göre hareket edeceğim.
Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkurler...
Bir de forumlarda akü sorunlarını okudum astra h lerde genel sorun galiba, bir arkadaşımızda hatalı uretim yazmış daha cok moralim bozuldu.

aküyü ölçtür. tabi şarjıda. işallah aküdür. şarz dinamosu pahalı 350 ytl gibi bişeydi vectranın..

arkadaşım en başta geçmiş olsun aracın aküsü bitmiş olabilir elektrikçiler löçer dinamoyuda çalışıp çalışmadıgını anlarsın bir de araçda kaaçk varmı ona baktır ilk başda elektik aksamında mı onu bilelim bana göre aküden 72 a akü al tak canavar gibi olur bu astra h lerde bir sorun var ama dizelerinde var benzinli modellerinde yok arkadaşım sorunda marş motoru onuda deyiştiriyorlar senin ki aküden git akü all bence 130 ytl inci akü malum kışşşş geçmiş olsun

tesekkurler arkadaslar su olçümleri sağlam bir yerde tekrar yaptırayım. Aküyse sorun orjinal aksü 66 A bildiğim kadarıyla fakat sonradan xenon far takıldı 72 daha mı uygun olur.

Arkadaslar, 2006 model benzinli triptronic vites opel astram var. Her gün çalıştırmama rahmen bir sabah marsa bastığımda tırrrr diye ses geldi ve çalışmadı. 2nci 3ncü denememde ise hiç ses gelmedi. Arkadaşın arabasından aktarma yaptık ve araç çalıştı. Akü şarj olsun diye yarım saat çalıştırıp yola çıktım benzin istasyonunda stop ettim tekrar çalışmadı.
Bir kaç yere gosterdim çoğu akü ölmüş diyor fakat bazıları ise akü sağlam şarj dinomosu arızalı dedi.Arıza aküyse hemen yenisini alacağım fakat şarj dinomusu ise ona göre hareket edeceğim.
Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkurler...
Bir de forumlarda akü sorunlarını okudum astra h lerde genel sorun galiba, bir arkadaşımızda hatalı uretim yazmış daha cok moralim bozuldu.

Marş bilyesini ve kömürlerini kontrol ettir. :)

Geri