Marş basmıyor tık sesi geliyor marş dan acil yardım

Atakan12345

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel astra elegance 2001 otomatik marşa basmıyor tık sesi çıkarıyor oksitlenme yok aküde akü çalışıyor.
Birde marş motoru yerini bulamadım acil yardım

Opel astra elegance 2001 otomatik marşa basmıyor tık sesi çıkarıyor oksitlenme yok aküde akü çalışıyor.
Birde marş motoru yerini bulamadım acil yardım

kutup başı geçirmiyor 8 9 tutuyor olması lazım onla artı eksi kutup başlarını sık bi daha dene.

Denedik sonuç yine aynı marş motorunu bulamadık birde

Mars motoru arka taraffta akunun oldugu yerden uzanıp arkaya doğru bakarsab gorursun yani sanzumanin arka kısmında kaliyo

Kömürleri bitmiş olabilir. Marşa basarken metal birşeyle üzerine tıklat çalışırsa kömürleri bitmiştir

Kömürleri bitmiş olabilir. Marşa basarken metal birşeyle üzerine tıklat çalışırsa kömürleri bitmiştir

Şans eseri bugün çalıştı kontağı kapattım 3-4 kere daha marşa bastım çalıştı işlerim vardı arabayı götürmeyeyim dedim geldim eve bakayım çalışıyor mu diye çalışmadı gene tık sesi geliyor kömürü bitti sanırsam

Şans eseri bugün çalıştı kontağı kapattım 3-4 kere daha marşa bastım çalıştı işlerim vardı arabayı götürmeyeyim dedim geldim eve bakayım çalışıyor mu diye çalışmadı gene tık sesi geliyor kömürü bitti sanırsam

aynan tamda öyle kömürler bitipduru tam geçirmiyor biri marşa basarken biri levye tarzı birşeylen üstüne vursun çalıştırıp bence direk elektrikçiye gidin..

aynı sorun bendede var anlattığının aynısı bende anlayamadım problemi .sadece şunu yaptım vitesi 3. vitese attım az yarım metre ittim arabayı denedim marşı basmaya başladı . ama problem nerede bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.

Geri