Marş Basarken ABS Lambası Yanıp Sönen Arkadaşlar Buraya....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam cengiz bey:
2001 astra nb comfortlarda abs varmıdır.yoksa problem yok,
var ise ilk kontagı cevırdıgımde dıger ısıklar ıle beraber abs lambasınında yanıp sonmesı gerekır dıye dusunuyorum.ancak aracımda abs lambasının motor calısmadan, calısırken de frene bassamda hıc yandıgını gormedım.problem nedır bana yardımcı olabılırmısınız.tsk

selam cengiz bey:
2001 astra nb comfortlarda abs varmıdır.yoksa problem yok,
var ise ilk kontagı cevırdıgımde dıger ısıklar ıle beraber abs lambasınında yanıp sonmesı gerekır dıye dusunuyorum.ancak aracımda abs lambasının motor calısmadan, calısırken de frene bassamda hıc yandıgını gormedım.problem nedır bana yardımcı olabılırmısınız.tsk

kontak açıldığında sistem abs testi yapar ve abs ışığını yakar. eğer kontak açılınca abs ışığı yanmıyorsa abs yok demektir.

benimde bazen. genelde motor sogukken. marşa bastıgım sırada ibreler geri düşüyor. ama titreye titreye. normal şekilde düşmüyor.. ve bazende abs yaniyor..

benimde akü zayifladı sanırım.. suyu eksikti biraz su ekledim. bakalım nasil olacak sonu

bende de aynı durum var. göstergeler söndüğünde marşa basıyorum. o arada abs ışığı da yanıyor ve araç çalıştıktan sonra sönüyor. ama diğer göstergelerde problem yok. aracım astra cd 2000 model. sorun aynı mıdır? acaba.

benimde başıma gelmişti bu durum ama akü bitti yakın zamanda değiştirdim ama buna dikkat etmedim hala aynı sorun var mı diye..

evet son derece haklısınız. sizin verdiğiniz bilgi sonrası akümü kontrol ettim ve şarj ışığının yanmadığını farkettim. sonra 10 dk aracımı kullandım. Kontağı kapatıp tekrar açıp marşa bastığımda abs lambası yanmadı. problem yokkk. teşekkürler bilgi için.

teşekkurler ısımıze yarıyacaktır

hangi modellerde geçerli

ben de de aynı sorun var. ancak sadece yaz ayalarında oluyor, kışın sorun yok.
sevgili Mokia nın önerisiyle elektrik sistemini kontrol edeceğim. sonucu paylaşırım.

konuyu hortlatıcam ama bendede aynen böyle oluyo. belki başka arkadaşların da işine yarar.

Geri