17 Eki 2014 #1 C cancanada Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2011 Mesajlar 833 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 astra dakı manuel Lastık basınç kontroluyle Insıgnadakı otomatık lastik basınç kontrolündekı fark nedır?? Bılen var mı
astra dakı manuel Lastık basınç kontroluyle Insıgnadakı otomatık lastik basınç kontrolündekı fark nedır?? Bılen var mı
17 Eki 2014 #2 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü Detayini bende bilmiyorum ama benim arabada manuel lastik basinc sensoru var Arasira benzincide hava basip kontrol ediyorum. 011zaa
Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü Detayini bende bilmiyorum ama benim arabada manuel lastik basinc sensoru var Arasira benzincide hava basip kontrol ediyorum. 011zaa
17 Eki 2014 Konuyu Başlatan #3 C cancanada Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2011 Mesajlar 833 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü Abı ekranda yazıor mu sureklı??
17 Eki 2014 #4 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü cancanada link' Alıntı: Abı ekranda yazıor mu sureklı?? Genişletmek için tıkla ... Yok göz karari bakiyorum inikse benzincide hava basiyorum. Espriyi anlamadin sanirim sensör falan yok yani. 005hihih
Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü cancanada link' Alıntı: Abı ekranda yazıor mu sureklı?? Genişletmek için tıkla ... Yok göz karari bakiyorum inikse benzincide hava basiyorum. Espriyi anlamadin sanirim sensör falan yok yani. 005hihih
17 Eki 2014 Konuyu Başlatan #5 C cancanada Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2011 Mesajlar 833 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü BÖLENT link' Alıntı: Yok göz karari bakiyorum inikse benzincide hava basiyorum. Espriyi anlamadin sanirim sensör falan yok yani. 005hihih Genişletmek için tıkla ... Anlamadım valla ya Benım 2011 de hıc bole seler yoktu
Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü BÖLENT link' Alıntı: Yok göz karari bakiyorum inikse benzincide hava basiyorum. Espriyi anlamadin sanirim sensör falan yok yani. 005hihih Genişletmek için tıkla ... Anlamadım valla ya Benım 2011 de hıc bole seler yoktu
17 Eki 2014 Konuyu Başlatan #6 C cancanada Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2011 Mesajlar 833 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü Kullanan yok mu hıc
18 Eki 2014 #7 R ray55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Eki 2014 Mesajlar 3,317 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü benim astrada var. manuel basıç sensörü.. eğer lastiklerdeki havalarda ağırlığa göre sorun varsa bilgi ekranında gösteriyor. hatta hangi lastikde sorun varda o tarafı işaretliyor..
Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü benim astrada var. manuel basıç sensörü.. eğer lastiklerdeki havalarda ağırlığa göre sorun varsa bilgi ekranında gösteriyor. hatta hangi lastikde sorun varda o tarafı işaretliyor..
22 Eki 2014 #8 M megathone Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eyl 2014 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü sport versiyonda da var mi sensor?
22 Eki 2014 #9 D detay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Haz 2014 Mesajlar 94 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü megathone link' Alıntı: sport versiyonda da var mi sensor? Genişletmek için tıkla ... aracım sport, benim aracımda yok.
Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü megathone link' Alıntı: sport versiyonda da var mi sensor? Genişletmek için tıkla ... aracım sport, benim aracımda yok.
22 Eki 2014 #10 V veysel 44 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2013 Mesajlar 453 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü megathone link' Alıntı: sport versiyonda da var mi sensor? Genişletmek için tıkla ... 2012 sport benim araç bahsettiğin sensörden yok.
Ynt: Manuel Lastık basınç Kontrolü megathone link' Alıntı: sport versiyonda da var mi sensor? Genişletmek için tıkla ... 2012 sport benim araç bahsettiğin sensörden yok.