Malesef acı haber ... Dedemı kaybettik...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
25110134498901943710726.jpg

1923 - .....

5 yıldır alzheimer hastasi olan ve son 6aydır durumu agırlasan dedem dun melek oldu uctu gitti... Son 6aydır herseyıyle ben ve annem ılgılenıyoruk yataktan kalkamadıgı ıcın. Pansumanını bıle kendı ellerımle yapardım nur yuzlu altın kalkpli dedemin. Neden buraya bunu yazıyorum? Bana opeli ilk sevdiren ve elimden tutan insandı o. Vectrası ile ögrenmıstım raba kullanmayı bana guvenı sonsuzdu ne zmn basım sıkıssa ılk kostugum ınsandı. Kelımeler anlamsız kalıyor bıyerden sonra tabi ama ben dedemi degıl esasında babamı kaybetmısım bunu her gecen dakıka daha ıyı anlıyorum. Ban yakın olan arkadaslarım ne demek ıstedıgımı anlamıstır... Yarın son gorevımızı yerıne getırmk uzere oglen namazında Atakent Besıkcıoglu camıınde olacagız ben ve aılem bu acı gunumuzde yanımızda olmak ısteyen butun dostlarımızı beklıyoruz. Yrıca bugun toplantıdn sonra hep beraber gelmenız bana cok guc verdı cok moral oldu Allah sızden razı olsun Allah sızlere uzun omurler versin cok....

Değerli hassas kardeşim.(benden çok genç olduğunuz için kardeşim dedim kusura bakma)Başın sağolsun.Çok kayıp vermiş bir ailenin ferdi olarak acını paylaşıyor ve taziyelerimi sunuyorum.Söyleyecek fazla birşey yok ama zamanla terazinin dengeyi bulma çabası gibi duygu yoğunlugun daha güzel düşünmeye ve yad etmeye dönüyor.Acınız taze ona en güzel gelecek şey dua'dır.Allah rahmet eylesin.
SAYGILAR

Çağrı kardeşim başınız sağolsun. Yeni gördüm konuyu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin...

başın sağolsun çağrı abi

Başınız sağ olsun :(

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı bir ömür nasip etsin.

Başın sağolsun kardeşim malesef dünya kimseye kalmıyor.
Mekanı cennet olsun...

Başınız sağolsun.

Bu büyük acımı benimle paylaşan tüm dostlara sonsuz teşekkürler... :(

başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.

Geri