Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim tek tek , yani ne desem bilemiyorum inanılmaz bir boşluktayım bir yanda anılar bir yanda pişmanlıklar,elimizden geleni yaptık en azından tesellimiz bu inşallah mekanı cennet olur nur yüzlü ton ton dedemin.Son anına kadar yanındaydım..,Hiç bırakmadım ben onun eline doğmuşum o ellerimde öldü hayat çok garip...
Bütün gün telefonlar susmadı ev doldu taştı meğer ne seveni varmış... Tekrar tekrar evime kadar hiç bir zahmetten kaçınmayarak bana güç vermek adına yanımda olan arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime çok çok teşekkür ederim böyle bir acı günümde yanımda oldunuz bana sahip çıktınız şu anda biraz daha dik durabiliyorsam inanın bana sizin verdiğiniz manevi destekdendir.Herşey için çok teşekkürler,Allah sizlere uzun ömürler versin.
Yarın saat 12.30 - 13.00 civarlarında katılacak arkadaşlarım Beşikçioğlu camii - Bostanlıda olabilirler...