Malatyalı şeker hoca

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kesanlee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süper walaa:D

Suratsız, doymak bilmeyen alaylı hocalar böyle sevecen hocaları sevmezler. Foyalarını ortaya çıkarıyor diye okumuş, ilim yapmış hocalar işlerine gelmez. Maşallah hocama, adamın adı gibi ilmi de şeker.

ben de onu düşünüyodum. şeker hoca basın yayın halkla ilişkiler okumuş. ondan sonra nası imam oldu diye merak ediyodum. sanırdım ki sadece imam hatip ilahiyat vb. mezunları imam olur. demek ki onlarda da alaylı mektepli olayı varmış :eek:
helal olsun şeker hocaya. bi opelim.net şeker hoca ziyareti mi yapsak :D:D:D

walla bi malatyalı olarak şeker hocayı iyi bilirim malatyasporun en büyük destekçisi olmuştur:D

memleketimizde bu tarz insalar olduğu sürece ülkemizde ilerler inancımızda sevgimizde

ben de onu düşünüyodum. şeker hoca basın yayın halkla ilişkiler okumuş. ondan sonra nası imam oldu diye merak ediyodum. sanırdım ki sadece imam hatip ilahiyat vb. mezunları imam olur. demek ki onlarda da alaylı mektepli olayı varmış :eek:
helal olsun şeker hocaya. bi opelim.net şeker hoca ziyareti mi yapsak :D:D:D
Din tacirlerinin en tehlikelileri cahil alaylı hocalardır. Hani şu meşhur " katli vaciptir" diyenler varya, işte onlar. Şehirlerde sayıları azaldı ama anadoluda hala bu tip insanlar çoğunlukta. Tarikatlarda hoca diye geçinenlerin hangisi ilahiyat veya imam hatip mezunuki. Çıkarcı, bilgisiz alaylı hocaların hemen hemen tamamının tek amacı kendi dünyalıklarını yapmak, güç gösterisinde bulunmaktır. Kuranın türkçesine şiddetle karşı çıkarlarki, vatandaş doğruları öğrenip kıçlarına tekmeyi vurmasın. Eeee, malum bizim milletimizde okumayı araştırmayı fazla sevmediği için meydan onlara kalır. İlahiyat fakültesi mezunu bir arkadaşım var, anlattıklarını dinleseniz hayran kalırsınız.

Hangi il di bilmiyorum ama hoca efendi bilgisayarla vaaz veriyo diye ana haberlere bile çıkmıştı. Bizim memlekette önyargıları yıkmaz zor. İmam diye film vardı, en güzel örnegi bence o işte.

Sana çok ihtiyacımız var sevgili hocam çalışmak temizlik İMANDANDIR ı duyamıyoruz artık nerde beleş oraya yerleş mantıksızlığı hakim oldu bu topluma ...

Hangi il di bilmiyorum ama hoca efendi bilgisayarla vaaz veriyo diye ana haberlere bile çıkmıştı. Bizim memlekette önyargıları yıkmaz zor. İmam diye film vardı, en güzel örnegi bence o işte.
laptop la vaaz veren şeker hoca işte:D

:D böyle hocaya can kurban cocuklara dinini de sevdirir,bulanık beyinlere de ışık tutar ama böyle giderse cok da göze batar rahat vermezler,umarım aksi olur da insanlar bilgisinden uzun süre feyz alırlar
:D +1 :good:

bazı camii hocalarını bilirim çocuklara verdiği duayı okuyamayınca yada okuması gereken yeri okuyamayınca dövdüğünü hatta gözümün önünde bi çocuk tenefüs esnasında yaramazlık yaptığı için sırtında sopa kırdı.Böyle hocalar varken insanlarımız dinimizi nasıl öğrenebilirlerki. Hatta bazı küçük çocukların zorla camiiye gönderilmesine karşıyım çünkü çocuk zorla camiiye gönderilirse bence yeterince öğrenmeye çalışmaz.

Geri