Makyajlı Kasa Logosuz Panjur!!!

bahadirbilir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Makyajlı kasa Astra H için Logosuz Panjur bulabilen varmı arkadaşlar aramadığım yer kalmadı???

yok maalesef.Bende başlığı görünce biri buldu sandım:)

Bys tuninğde var.Bugün(08*01*2009)sordum.180 e olur dedi..-----fiber---

hem fiber hem 180.00 ytl...

opc tampon alın boşverin logosuz falan :P

OPC Tampon var zaten bide panjur alalım dedik ;)

Biraz Önce BYS Tuning'le görüştüm makyajlı kasa için panjurun henüz üretilmediğini fakat kalıbın hazır olduğunu 15 20 güne kadar fiber olarak satışa sunulacağından bahsetti...

Son düzenleme:
valla bende buldunuz zannettim :)

OPC Tampon var zaten bide panjur alalım dedik ;)

Biraz Önce BYS Tuning'le görüştüm makyajlı kasa için panjurun henüz üretilmediğini fakat kalıbın hazır olduğunu 15 20 güne kadar fiber olarak satışa sunulacağından bahsetti...

Fiber olarak satışta.Daha dün gittim.ellerinde yok.Ama 2 gün içinde hazırlar boyar veririrz dedi.Plastik olarak yok,ama fiber üretliyor.

Fiber olarak satışta.Daha dün gittim.ellerinde yok.Ama 2 gün içinde hazırlar boyar veririrz dedi.Plastik olarak yok,ama fiber üretliyor.

Doğrudur Ezgene amacım seni yalancı çıkarmak değil sakın yanlış anlama beni Forumlardaki amaç budur zaten insanlar yorum yazacak, yaşadıklarını anlatacakki birilerine çözüm olsun.
senin üsteki cevabından sonra benim yayların faturasını aradım ve buldum çünkü BYS den almıştım yayları faturadan tel numarasına buldum İlgili Mehmet beyle görüştüm acele etmeyin 15 20 güne çıkacak dedi bana demekki bana satış yapmak istemedi :mad:bekleyelim bakalım nolacak. ;)

Doğrudur Ezgene amacım seni yalancı çıkarmak değil sakın yanlış anlama beni Forumlardaki amaç budur zaten insanlar yorum yazacak, yaşadıklarını anlatacakki birilerine çözüm olsun.
senin üsteki cevabından sonra benim yayların faturasını aradım ve buldum çünkü BYS den almıştım yayları faturadan tel numarasına buldum İlgili Mehmet beyle görüştüm acele etmeyin 15 20 güne çıkacak dedi bana demekki bana satış yapmak istemedi :mad:bekleyelim bakalım nolacak. ;)

Hmm.Yok ya olur mu öyle şey.Dün akvaryum malzemesi almak için işten 12 de çıktım.Trafikte yoktu dedimki şu Aksaraya bi gireyim,ne var ne yok diye.Tamam desem 2 gün sonra hazır,takalım diyecekti.Mehmet o uzun boylu ,gözlüklü çocuk değil mi?
Bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri