makyajlı kasa astra tamponu takılabilirmi ?

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2006 makyajsız kasa astra h ım var ben 2008 kasalarda olan makyajlı kasa tamponu takmak istiyorum takmam mümkünmü eğer mümkünse kasko yeni kasa tamponu takarmı tamponum kırılırsa eğer

Takılır,farlarda uyar ama panjur uymayabilir.Tamponun kırılsa arada fazla fiyat farkı yoksa kasko yer onu pek dikkat etmez veya eski tip tamponun fiyatı fatura edilir

Bende bole bir konu acmak istiyordum iyi olmus :)
benim gecenlerde on tamponu bir arac vurdu ufak bir hasar var...tamponu komple degistirmek istedigimi belirttim servis sisler uymadigindan olmuyor dedi....(ne kadar dogru bilmem )

maalesef ne tampon ne panjur ..ikiside uymaz...

Motor kaputu aynı, çamurlukları aynı, ön paneli aynı 04-06 arası tampon 07- sonrasına takılır ama ızgaraları,sisler ve tabiki panjuruda değiştirmek gerekir

ya ön ızgara kolay hiç takmasalarda olur gidip fibercide logosuz ızgara yaptırım :D önemli olan bu yeni kasa tamponunu nasıl takabilirim

tampon uyuyo bildiğim kadarıyla ama öz ızgara uymuyor. ızgarayı değiştirip siyah yapmak istiyordum ben. ama makyajsızlara uyan ızgara makyajlılara uymuyor diye taktıramadım.

evet ızgara uymaz sisler de oyle. ama her ikisini temin edip makyajlı tamponu taktırabilirsin kaskodan :D

Geri