Makyajlı Fiesta ve Fiyatı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Geçen hafta bandırma liman awm'de tanıtımında gördüm fiestanın makyajlı halini. araç 1.4 tdci titanium x paketti. kiremit kırmızısı gibi bir rengi vardı. ve ağzına kadar dolu bir araçtı. yağmur sensöründen tutunda kararan dikiz aynasına kadar herşey vardı. torpido gözü ışıklandırmalı. 4 cam otomatik. sony navi'li teyp. kulluk gözü ışıklandırması. falan araç gerçekten acayip hoşuma gitti. sonra ordaki görevliye arabaya hayran hayran bakarak fiyatı kaç para diye sordum ve görevli 52.500 demez mi :D ne diyon hemşerim diyecektim :D altı üstü b segmenti kibrit kutusu kadar araba. makyajlandı diye dünyanın parasını yazmışlar. bu olaydan 2 gün sonra kaldığım yurtta çalışan bir abi benim opel manyağı olduğumu bildiği için astra sport aldım dedi. 1.3 cdti kaça aldın abi dedim 52 dedi :D ve sırf bu yüzden opeli bir kere daha taktir ettiğimi belirtmeden geçemeyeceğim. astra sporttaki donanım bir kere fiestada yoktur. arada sınıf farkı var. Açıkcası ford gerçekten bu arabayı bu paralara satarsa focusu tahmin edemiyorum. ve ülkemizdeki verginin gözü kör olsun diyerek sadete geliyorum :)

gerçekten fiyatlar uçtu... bende polo hesaplatmıştım 49.000 TL çıktı... Golf'e falan yaklaşamadım 65.000-70.000 den kapı açıyorlar TDİ DSG ye... Yine opel bunların yanında makul kalıyor...

İşte opel i tekrar temaşa eden bir üyemiz,kullanıcımız daha :alkis: birgün herkes anlayacak opelin kıymetini...insignia fiyatına polo alanları da tebrik ediyorum buradan :D

Classic III'ün en çok satma sebebi de bu paraya daha iyisi olmadığı değil mi zaten :)
Hele VW grubu haddinden fazla abartılıyor Türkiye'de rakamlar aynen Deniz hocamın söylediği gibi ne o golfe bincez :D

Opel fanatikliği yapmıyorum ama hakikaten yeni fiestanın önden görünüşü tam bir facia

O ne öyle yahu ? Pejo çakması gibi duruyor eski fiestanın önüne bak birde bu yeni fiestanın önüne bak aradaki 7 farkı çok rahat anlarsın

Bence punto ya da çok benziyor fiesta..Velhasıl imkanım olsa almam..

Opel fanatikliğini hiç sevmem, opeli gereksiz övmem, ama Türkiye şartlarında F/P oranı en iyi araçlar, verdiğin paraya en dolu alacağın araçlar Opel'e ait, bunu bilir bunu söylerim. Bir insignia aldığınızda mercedes bmw gibi araçların yanında sırıtmıyorsunuz ve yarı yarıya para ödüyorsunuz, kaldı ki Astra ve Fiesta kıyaslaması peeeh :D Anladınız işte, Astra Sport benim de göz diktiğim ancak fiyat olarak çok uzakta olan bir araçtır, Serdar kardeşin vectraya benzer bir vectra da almayı ben düşünüyorum, 120391029 kez yazdım forumda , bakarsınız gerçek olur :D

Hakikaten de dediğin gibi Mert Abi..Pazara çıktım geçen gün 1.6 2000 model 180binde passat trendline 24500 idi..E dedim beyfendi bu araca neden bu kadar istiyorsunuz?Passat kardeşim dedi.. İyi dedim :D Herkes 1.3 motoru yerden yere vurur mesela astra için..Hala da..Ya 1.3 dizeldir ekonomiktir vergisi düşüktür parçaları makul fiyattadır kasaya göre makuldur olmadı 300tlik yazılımla olur sana turbo..Hadi bir de cosmo donanım aldın mı daha ne istersin?Tasarım desen var, ekonomi desen var, donanım desen var ve bu çok çok ulaşılabilir fiyatlara bizlere sunuluyor..Opel in genel karekteristğidir bu..Astronomik hangi aracın gördünüz?En pahalısı insignia opc dir..O da her opel gibi verilen parayı fazlasıyla hakeder..İnş Mert Abi sen de c kasaya yükselirsin..Pişman olmadım..1.6 elegance ve gazlı..Ne ararsan var..23 bin idi ve 120 bin kmdeydi..Şiddetle tavsiye ederim..vw gibi paranızı neyine verdğinz belli olmayacağına opel civatasının puluna kadar hakediyor..Ben de burada opel milliyetçiliği yapmıyorum çünkü çok araştırdım bu olayları akademik olarak da..

Opel fanatikliğini hiç sevmem, opeli gereksiz övmem, ama Türkiye şartlarında F/P oranı en iyi araçlar, verdiğin paraya en dolu alacağın araçlar Opel'e ait, bunu bilir bunu söylerim. Bir insignia aldığınızda mercedes bmw gibi araçların yanında sırıtmıyorsunuz ve yarı yarıya para ödüyorsunuz, kaldı ki Astra ve Fiesta kıyaslaması peeeh :D Anladınız işte, Astra Sport benim de göz diktiğim ancak fiyat olarak çok uzakta olan bir araçtır, Serdar kardeşin vectraya benzer bir vectra da almayı ben düşünüyorum, 120391029 kez yazdım forumda , bakarsınız gerçek olur :D

Hocam iyi hoşta ishift var, DCT var, opel de bir örenk göstersene dıştan sırıtmaz ama içi seni beni yakar. Easytronik nedir yahu OPEL dedin mi duracan 3 harfleri döşüyor (AFL,CVL,TVL,GVL,SVL... sen yaz işte salla gitsin bunları :D) millete ama ne motor ne şanzıman var. :cool:

Hepimiz opelciyiz ama gerçekler var ortada, yani insignia da adam hala tork konvektörlü otomatik şanzıman sunuyor 6 ileri birde :D BMW 8 ileri Ishift e geçti seneler önce, sonuçta yarı paraya dolu gibi boş arabalar veriyorlar bize :mad:

Hocam iyi hoşta ishift var, DCT var, opel de bir örenk göstersene dıştan sırıtmaz ama içi seni beni yakar. Easytronik nedir yahu OPEL dedin mi duracan 3 harfleri döşüyor (AFL,CVL,TVL,GVL,SVL... sen yaz işte salla gitsin bunları :D) millete ama ne motor ne şanzıman var. :cool:

Hepimiz opelciyiz ama gerçekler var ortada, yani insignia da adam hala tork konvektörlü otomatik şanzıman sunuyor 6 ileri birde :D BMW 8 ileri Ishift e geçti seneler önce, sonuçta yarı paraya dolu gibi boş arabalar veriyorlar bize :mad:

Yanlış anlamayın ama bu shiftler dsgler yokken ne yapıyorduk İsmail Abi :D?Opelde varsın olmasın ama hala ekmek gibi satılıyor..Ayrıca opeli türkiye ye gelen opeller üzerinden anlamamak lazım...Mesela benim alanım olduğu için söylüyorum, 06 vectra da trafik tabelası okuma sistemi vardı..Bu hangi araçta vardı o zamanlar?Ya da 02 yılında AFL...Var mıydı mercedeste bmw de?Flex ride şasi..Panaromic cam tavan sunroof.?Hatta astra H opc deki yarı cam tavan?Yıllar öncesinde TC ile anti patinaj sistemi mesela?Biraz işin içine girince olaylar berraklaşıyor..

Geri