Arkadaşlar Geçen hafta bandırma liman awm'de tanıtımında gördüm fiestanın makyajlı halini. araç 1.4 tdci titanium x paketti. kiremit kırmızısı gibi bir rengi vardı. ve ağzına kadar dolu bir araçtı. yağmur sensöründen tutunda kararan dikiz aynasına kadar herşey vardı. torpido gözü ışıklandırmalı. 4 cam otomatik. sony navi'li teyp. kulluk gözü ışıklandırması. falan araç gerçekten acayip hoşuma gitti. sonra ordaki görevliye arabaya hayran hayran bakarak fiyatı kaç para diye sordum ve görevli 52.500 demez mi
ne diyon hemşerim diyecektim
altı üstü b segmenti kibrit kutusu kadar araba. makyajlandı diye dünyanın parasını yazmışlar. bu olaydan 2 gün sonra kaldığım yurtta çalışan bir abi benim opel manyağı olduğumu bildiği için astra sport aldım dedi. 1.3 cdti kaça aldın abi dedim 52 dedi
ve sırf bu yüzden opeli bir kere daha taktir ettiğimi belirtmeden geçemeyeceğim. astra sporttaki donanım bir kere fiestada yoktur. arada sınıf farkı var. Açıkcası ford gerçekten bu arabayı bu paralara satarsa focusu tahmin edemiyorum. ve ülkemizdeki verginin gözü kör olsun diyerek sadete geliyorum