mail..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yönlendir abi sen maili bana:D:D:D

bana da geldi sildim attım sahi ya n90 sa :D

banda geLdi ancak fake güvenli olarak zararlı kodlar içeriyordur büyük ihtimalle maili açtıkdan sorna değilde siteye tıkladığınızda muhakka yönlendirme linki vardır içerisinde size ya keylogger yada trojan bulaşması büyük olasılık inanmayın öyle konulara hatta ben bildiğim halde www.bedava250kontür.com böyle bi site vardı ona girdim arkadaşlarımın ve benim numaralarımı felan girdim kontrü konusunda başımız yandı zorbela iptal ettirdik sakın sakın inanıpda girmeyelim girsek dahi cep tel vb. özel kişisel bilgilerinizi net üzerinden vermeyin arkadaşlar Allah muhafaza dolandırılırsınız sonra inandırıcı çok site var ve bi okadar inanan var size tavsiye reklamlara kanıpda girmiyin kişisel bilgilerinizi girmeyin kendini akıllı sanan çok wepmaster var zararlı kodları sitenin database ni htlm kodlarıyla gömüyorlar..dikkatli olmanız dileğiyle...saygılar...

Ustam ya çıkarsa.

Sakın.. ama sakın.. malınızı, paranızı, sinirlerinizi seviyorsanız sakın bu tip şeylere itibar etmeyin. Kimse size durduk yerde bir şey hediye etmez.

Sakın.. ama sakın.. malınızı, paranızı, sinirlerinizi seviyorsanız sakın bu tip şeylere itibar etmeyin. Kimse size durduk yerde bir şey hediye etmez.

doğru karşılığında senden ne aldı ki ne versin.ama ya şeytan dürter de tıklarsan,bence tıkla:D (sakın yapma)

Geri