mahkeme

DOĞANAY06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm benım bugun mahkemem vardı bu konu hakkında bılgı verırsenız sevınırım
3 ay once evımızın kapısını bırılerı zorluyordu bende içerdeydım gozden baktım bır kısı kapıyı zorluyordu hemen kapının kılıdını açmaya çalıştım ama kaçtı bununda bugun mahkemesı vardı 1 ay once 3 kısıyı yakalamışlar gıttım karakola ıfade verdık bugunde mahkemesı vardı gıttık anlattım bunlar degıl dedım şikayetçi degılım dedım gerçektende onlar degıldı yalnız kaçarken başka bır komsumuz gormuş oda bunlar dıyor o bugun gelmedıgı için mahkeme başka tarıhe atıldı ve ben bır daha gelmeme gerek var mı dedım hayır dedıler (bagıran kısı varya o dedı) acaba bır dahakı mahkemeye benı yenıden çagırırlar mı bırde bu kısıler ceza alırmı?

konu yanlış yerdeyse şimdiden özür dilerim

Eğer çağırırlarsa davetiye gelir. Eğer davetiye elinize ulaşmazsa polis bilgilendirir sizi. Eğer hem davetiye gelir hemde polis bilgilendirdiği halde 3 kere gitmezseniz kolluk kuvveti nezaretinde götürürler

Gitmen gerekirse zaten yazı ile bildirirler sana.

Eğer çağırırlarsa davetiye gelir. Eğer davetiye elinize ulaşmazsa polis bilgilendirir sizi. Eğer hem davetiye gelir hemde polis bilgilendirdiği halde 3 kere gitmezseniz kolluk kuvveti nezaretinde götürürler

:good:

bağıran kişinin adı mübaşir :)ifaden alınmış zaten gelmeyen kişinin ifadesinine başvurulmak üzere mahkeme ileri tarihe atmış.İfadene tekrar grek duyulursa davetiye gelir sana sen işine bak...

arkadaşlarında dediği üzere eline herhangi bir tebligat gelmesse gitmenize gerek yok eğer şu zaman şu saatte hali hazırda bulunmanıza v.s diye tebligat gönderirse mahkeme mecbur gitmeniz gerekir.

Geri