:mad: BAŞKAN yezocan ı opelim net uyelerine şikayet ediyourm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elpadre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pardon ya esimin cep telinden bağlandım onun nicki acıkmış farketmedim :) yaslanıyorum galiba :) ( onaylayanı banlarım) :):) tekrar tesekkurler

yaşlandınn anane olucak yasa geldın daha sozunde bıle durmadın hanı bana kız ıstıcektık ne olduu :D

Çok Tesekkur ederimmmm arkadaslar meli sana ayrı Tesekkur Etcem yas konusunda muallak yaşanmasın halaaa 29 :):):):)

tamam abı ona torpıl gecerız :D

Lütfen ad soyad kısmında adınızı bulundurunuz. Torpil yok :D

yuru gıt nan :D

iyiki doğdu ama kim doğdu anlayamadım..

ben nan bennn :D

yaa savaş abııı hatlar karıstı flım koptuu sen kusura bakma 28 lık delıkanlı gıbı takılıyorsun burda sesımızı cıkartmıyourzzz ona goree haa degerınıı bılll sevdıgımız abımızsın yoksaa hıç ıyı olmaz yatarım ayaklarının dıbıneee :D:D:D:D:D

Doğum günün Kutlu olsun Yeliz Başkan :) Sağlıklı , mutlu nice yıllara.

yaşlandınn anane olucak yasa geldın daha sozunde bıle durmadın hanı bana kız ıstıcektık ne olduu :D

tamam abı ona torpıl gecerız :D

yuru gıt nan :D

ben nan bennn :D

yaa savaş abııı hatlar karıstı flım koptuu sen kusura bakma 28 lık delıkanlı gıbı takılıyorsun burda sesımızı cıkartmıyourzzz ona goree haa degerınıı bılll sevdıgımız abımızsın yoksaa hıç ıyı olmaz yatarım ayaklarının dıbıneee :D:D:D:D:D

savaş abi açıklama istiyoruz doğmuş olan arkadaş yeliz başkanmı yoksa eşimi?

yalızın dogum gunu yaawww :D

mutlu yıllar yeliz, sevdiklerinle nice yıllara

Doğum günün kutlu olsun başkanım :D

mutlu yıllar . ben her doğum günümde üzülmüşümdür ömürden giden bir sene daha diye Allah herkese uzun sağlıklı güzel ve kazasız belasız bir ömür nasip etsin. bu arada başkan yaş kaç oldu...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri