Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılanları okudukça Lpg'yi bende düşünmüyor değilim. Geçen sene bir kaç yere sormuştum araç 50 binde olduğu için motor garantisi verilmiyor. Aylık 200 tl yakıt parası veriyorum sadece işe gidip geliyorum. Benzin bir ara neredeyse 4 e kadar düşmüştü o zamanlar çok iyiydi ama şimdi yine 5 i geçti.
hocam benim arabada lpg dolumu depoda ama onun için fazla para ödemedim. Aparat dediğiniz dolum ağzı onunda mecbur yanında vermek zorundalar : ruhsata işletmek için neden beklediğinizi öğrenmek isterim.
hocam benim arabada lpg dolumu depoda ama onun için fazla para ödemedim. Aparat dediğiniz dolum ağzı onunda mecbur yanında vermek zorundalar : ruhsata işletmek için neden beklediğinizi öğrenmek isterim.