M.a.n.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah yardımcın olsun kardeşim,senin ortalaman kaç bu arada merak ettim?

bu manin bi ankarada mi fabrikasi var.

bi alman arkadasimiz türkiye mana proje koordinatörü olarak gelmisti. mailini bulursam sana özelden atarim ama önce ögreneyim hangi manda ve hala ordami diye..
ankarada taide var. orda staj imkani varmi bilmiyorum ama varsa yardimci olmaya calisirim...

kolay gelsin

corsaDistorsiyon' Alıntı:
Allah yardımcın olsun kardeşim,senin ortalaman kaç bu arada merak ettim?

hiç sorma:kop: dönem sonunda 1.9 yada 2yi hedefliyorum

alpasch' Alıntı:
bu manin bi ankarada mi fabrikasi var.

bi alman arkadasimiz türkiye mana proje koordinatörü olarak gelmisti. mailini bulursam sana özelden atarim ama önce ögreneyim hangi manda ve hala ordami diye..
ankarada taide var. orda staj imkani varmi bilmiyorum ama varsa yardimci olmaya calisirim...

kolay gelsin

sen nediosun hocam tai tam süper olur.walla yardımın dokunursa çok sevinirim.tai,man,ors bunlardan biri olursa çok makbule geçer.ors u bilmiorumde tai ile man 3den yukarı ortalama istiyo.torpil şart sağlam torpil gerek

ortalama yalan stajda torpil de biter iş

Ben ilk üretim stajımı O.R.S de yapmıstım tavsiye etmem ,2 .sini Aselsanda yaptım orası daha iyi tai de güzel yer çalışan arkadasım var yeni girdi işe sayılır sorarım ona ayarlamaya çalışırız ..

coRSac' Alıntı:
Ben ilk üretim stajımı O.R.S de yapmıstım tavsiye etmem ,2 .sini Aselsanda yaptım orası daha iyi tai de güzel yer çalışan arkadasım var yeni girdi işe sayılır sorarım ona ayarlamaya çalışırız ..

saol ilgi alaka için...

okumak zor iş walla ya
allah yardımcımız olsun

Eray-FB' Alıntı:
okumak zor iş walla ya
allah yardımcımız olsun
amin cümlemizin...

Geri