lütfet yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sohbet06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sohbet06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhabalar.sizden bir konuda yardım isticem
93 VECTRA-A 1.8 aracımın motor bloğunun en üstündeki kapak yüzeyi aşınmış durumda görüntüsü çok kötü duruyor bu kapağa ne gibi bir işlem yaptırabilirim,crom nickel kaplama vs başka bir temizleme işlemi yapılabilirmi lütfen yardımlarınızı bekliyorum.resim deki (OHC) yazan kısım ve ona bağlı kapak,kapağın üstü bal mumu gibi gibi bişey ler var zamanla aşındı oralar.zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• big_13867908_93896_oo0f705.webp
    big_13867908_93896_oo0f705.webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 41
sök komple boya

boya olurmu ki,ısınınca atmasın

atmaz kaliper boyayor o hayli hayli boyanır ısıya dayanıklı boya bul ama

teşekkürler

herkese merhabalar.sizden bir konuda yardım isticem
93 VECTRA-A 1.8 aracımın motor bloğunun en üstündeki kapak yüzeyi aşınmış durumda görüntüsü çok kötü duruyor bu kapağa ne gibi bir işlem yaptırabilirim,crom nickel kaplama vs başka bir temizleme işlemi yapılabilirmi lütfen yardımlarınızı bekliyorum.resim deki (OHC) yazan kısım ve ona bağlı kapak,kapağın üstü bal mumu gibi bişey ler var zamanla aşındı oralar.zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Bu tür kaplama malzemesi amortisör kulelerinin çevresinde de vardır. Bu malzeme fabrika tarafından atılır, aracın orjinalliği hakkında bilgi verir. Kapağı yerinden söküp boyatabilirsin. Zımpara ile iyice temizlendikten sonra, önce astar boya ile astarlanırsa boya uzun süre dökülmez.

Geri