- Konuyu Başlatan
hayırlı gecelerin olsun.cevapların ve yardımların:tesk:ederimRica ederim ya. Bildiğimiz kadarı ile artık![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı gecelerin olsun.cevapların ve yardımların:tesk:ederimRica ederim ya. Bildiğimiz kadarı ile artık![]()
Aynı sorun bendede var abi
Sıkma canını kardeşim, aracın hayırlı olsun, bunlar olağan sorunlar, hepsinin çaresi var, beyin arızasından korkma 150-200 tl gibi bir rakama beyini tamir ediyorlar, ben yakınlarda yaptırdım. Benim araçtada vardı, aynı sorun geçti gitti.
Benim araçda da vardı aynı sorun Lpg de vuruntulu çalışıyordu stop ediyordu ama benzinde sıkıntı yoktu. Motor ustasına götürdüm usta senin enjektörlerden biri bozulmuş o yüzden yapıyor dedi Lpg ciye git dedi. Dün aracı Lpg ciye götürdüm durumu anlattım ( LPG ciye gitmeden de motorcuda bujileri hava filtresini değiştim tabi ) araçta romano sıralı sistem var. Usta dedi bu enjektörler bozulmaz, sorunlu enjektörü tespit etti söktü yerinden, enjektörüde söktü meğer enjektörün içi pislik dolmuş,temizledi yerine taktı araba saat gibi oldu. Birde filtreyi değiştirdi 50 TL ye olayı çözdü.
Bazen gazdan oluyor bu durum, ben en son Opet aygazdan almıştım gazı, sonra araba 50km gitmeden teklemeye başladı, Allah tan 100 TL ye çözdük olayı.