Lütfen Yardım..

sorma dostumm acaip süper bi heyecan. :)
toprağım keşke 1.6 alsaymışsın 1.4 lere kasa biraz ağır geliyo yakıt olarakta aralarında çok bi fark olmuyo diye biliyorum hayırlı olsun bu arada farları açınca klima düğmelerinin aydınlamıyorsa oradaki ampullerin patlamıştır değişimi mümkün çok pahalı değil oıpelden anlayan bi yere götür 10 dk da değiştirsinler hayırlı olsun güle güle kullan :)

benimde bu klima bölgesindeki ışıklar bazen yanmıyor.. ama üç tane anahtarda yanmıyor. o yüzden ampül patlamış olamaz.. ben elimle hafifçe vuruyorum düzeliyor.. bi de vurmayı dene. biraz teknoloji dışı ama bende işe yarıyor. bi temazsızlık söz konusu.. :)

eyvallah toprak saoalsın teşekkür ettimm. ya biz illa 1.4 diye dikkat etmedik 1.6 ta da olurdu aslında da böyle denk geldi hosumuza gitti sonra bizde bunda karar kıldık.. yine de verdiğin bilgi için saol..
bektaş sana da tekrar teşekkürler dostum..bende bi deniyeyim belki işe yarar ;)

Tavan Lambalarını Bende Aramıstım Nerden AÇılıyor Diye. :) SAğolsun Bizim Bi Ufaklık Var Tam Farları Yakarken Arkadan Benı Bi Çekti Düğme Geri Gelince Tavan Lambaları Yanmıstı :D TEsadüfen Buldum Yani

eyvallah toprak saoalsın teşekkür ettimm. ya biz illa 1.4 diye dikkat etmedik 1.6 ta da olurdu aslında da böyle denk geldi hosumuza gitti sonra bizde bunda karar kıldık.. yine de verdiğin bilgi için saol..
bektaş sana da tekrar teşekkürler dostum..bende bi deniyeyim belki işe yarar ;)

rica ederiz. inşallah düzelir

Geri