Lütfen Yardım..

twinport22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhabalar..2006 Model Opel Astra Twinport Aracım var..
Aracı yeni almış olduğumuz için özelliklerinin hepsini bilmiyorum ve bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Forumlarda ilgili konuları aramaya çalıştım ama detaylı bilgi alamadım..
Şimdi ilk sorum klima nın bulunmuş olduğu düğmelerin ışıkları hiç yanmıyor ve gece gerçekten çok zorluk çekiyorum.Acaba bütün bu modellerde böyle mi yani ışık yok mu yoksa bizimkinde bi sorun mu var?
Bir de iç aydınlatma lambasının üzerinde düğme falan bulamadım ,, kapıyı acınca yanıyor kapıyı kapatıp kontağı açınca sönüyor tamam bu gayet güzel birşey ama kapılar kapalıyken ihtiyaç oldugu durumlarda nasıl açacağımı bilmiyorum yani açılıyor mu acaba onu merak ediyorumm..
bilen veya kullananlar arkadaşlar bi yardımcı olurlarsa çok sevinicem..
Teşekkürler.Saygılar.

Aracınızın Kasasını Tam Olarak Belırtirseniz Daha iyi Yardımcı Oluruz En Azından Bir Foto İle

En kısa zamanda fotolarını da paylaşıcam sizinle şu anda işyerindeyim ve biras yogun sayılırım, affınıza sıgınıyorum..
yani aracımın kasası derken bizimki sedan .
umarım yanlış anlamamışımdır..

iç ışığı parkları ve kısaları açtığınız konsoldan kendinize çekerek AÇABİLRİSİNİZ..

42030613023151072.JPG

Klima konsolunda ışıklandırma olması gerek belki iç kablolarda bir temassızlık vardır açıp kontrol edilmeli

Son düzenleme:
Lamba yanında dügme yok dedigine göre herhalde araç astra g .

klima aydınlatması olur hepsinde... bi arıza vardır seninkinde..
astra twinportlar g kasa ve h kasa olarak iki kasa tipinde var..
h kasa dedikleri son çıkan kasalar... g kasalarda benim imza resmimdeki arabalar..aşağıya bak g kasa görmek için :) :)

Var sayın arkadaşım solda farları yaktığınız düğmenin yanında 2 ad dönebilen bie anahtar var bunlardan biri farların yüksekliğini diğeride km kadranı ve diğer ışıkların parlaklığını ayarlar kolay gelsin

Öncelikle herkese merhabalar..2006 Model Opel Astra Twinport Aracım var..
Aracı yeni almış olduğumuz için özelliklerinin hepsini bilmiyorum ve bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Forumlarda ilgili konuları aramaya çalıştım ama detaylı bilgi alamadım..
Şimdi ilk sorum klima nın bulunmuş olduğu düğmelerin ışıkları hiç yanmıyor ve gece gerçekten çok zorluk çekiyorum.Acaba bütün bu modellerde böyle mi yani ışık yok mu yoksa bizimkinde bi sorun mu var?
Bir de iç aydınlatma lambasının üzerinde düğme falan bulamadım ,, kapıyı acınca yanıyor kapıyı kapatıp kontağı açınca sönüyor tamam bu gayet güzel birşey ama kapılar kapalıyken ihtiyaç oldugu durumlarda nasıl açacağımı bilmiyorum yani açılıyor mu acaba onu merak ediyorumm..
bilen veya kullananlar arkadaşlar bi yardımcı olurlarsa çok sevinicem..
Teşekkürler.Saygılar.

ahh ahhh ilk opelci oldugum günler geldi aklıma:rolleyes:

İlginiz ve cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.. ilk fırsat buldugumda deneyeceğim hepsini.artık deneme yanılma bulucaz bişeyler :D
bektas arkadaşım aynen benm twinport, sizinde dediğiniz gibi g kasa oluyor herhal.zira senn imzandaki resimlerle aynı tek fark arkası kesik değil uzun.. ;D

ahh ahhh ilk opelci oldugum günler geldi aklıma:rolleyes:

sorma dostumm acaip süper bi heyecan. :)

Geri