lütfen yardım vectra c de beyin arızası diyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hercai282
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hercai282

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende 2004 vectra c var araba motor arıza lambasını yaktı bende opel ustasına gittim ama gittiğim usta yetkili servis değil.makinaya bağladılar ve gaz pedal sensör leri 1ve 2 gaz basınç düşüklüğü gibi tam hatırlayamadığım 3 tane arıza veriyor ve bunları silmiyor ustanın deyişine göre bunlarada kronik hastalıkmış beyi,nden kaynaklanıyo dio tamiri gerekli dior ben niğdedeyim yetkili servis yok ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.araba bayılıo gaz pedalına biz ne kadar basarsak basalım o az algılıomuş. 0533 421 01 71 numaram lütfen yardım

Şahsım adına söylüyorum , 1-2 sensör ikazı ve gaz yememe gibi bir probleme bir özel servis direk Beyin arızası derse ben en az 1-2 servise daha gösteririm, özellikle ilk işim yetkili servise göstermek olur,

evet bende bi iki yere daha göstericem sizlerden bilgi almak ii oluo tşkler yetkiliye tabiki

güncel

ilk defa vectra c nin kronik bir beyin arızası olduğunu duydum bu forumda o kadar vectra cı var ayrıca diğer araba forumlarındada takılırım ordada vecrtacılar var hatta chip yapanlar var vectra c ye falan ilk defa bir vectra c de beyin arızası duydum..

o sizin ustanız kronik diyorsa ya kroniğin sözlük anlamını bilmiyor yada niğdede 500 vectra c varsa 490 tanesinde beyin arızası çıkmışki kronik diye bir varsayıma ulaşmış..

sen o ustayı boşver arkadaşım başka bir servise sok yada resmi servis varsa ona sok yaptırmasanda en azından sorun neymiş baksınlar onu öğrenirsin gerçekden beyin arızasımı yada başka bir şeymi anlaşılır.

hocam bilmiyorum işte kafam karıştı.peki chip taktıran kimler var nasıl oluyomuş bilginiz varmı yönlendirebilirmisiniz

hocam bilmiyorum işte kafam karıştı.peki chip taktıran kimler var nasıl oluyomuş bilginiz varmı yönlendirebilirmisiniz

Arkadaşım senin araba dizelmi yada 2,0t mu? Eğer bunlardan biri değilse yani turbo değilse chip olmaz.

Sorununa gelince bu arızaları basit bir oksijen sensöründen bile verebilir. Sana tavsiyem Kayseri ye gelmen. Burda Opkay, Maksimum veya Baran otoya göster hatta bunların tamamını gez ortak bir kanaat oluşur. Olmadı son olarak Yetkil servise inciroğlunada gidersin. Nede olsa teşhis koymak için bir bedel istenmiyor;)

evet galiba benim kayseriye gelmem gerekio yetkili servis arıza tespitine para almıyormu

evet galiba benim kayseriye gelmem gerekio yetkili servis arıza tespitine para almıyormu

Cihaza bağlayıp arızayı tanımlamak için bir bedel talep etmezler. Size bir reçete yazarlar arıza tanımı,değişecek parçalar ve işçilik çıkarırlar. Daha sonra sanayiye gidip Diğer ustalara gösterin.

1.6 ya chip yapanlar var bu forumdan volkan yapdı galiba.

Geri