Lütfen yardim!!!!!!!!!!araç çalişmiyor....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEMIH71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SEMIH71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar araç 3 gündür çalışmıyordu dün akşam araca bindim ve farları kontağı açtım farları yaktım kısa farları yakmama rağmen çok az ışıtıyordu gösterge ışıkları zayıftı radyo hiç açılmıyodu...kontağı açtım arıza abs eirbeg vs... lambaları yandı marşa bastım hiç ses yok.akü bitmiştir diyecem ama akü bitse yine de bi gıy gıy gıy etmesi lazım çalışmasa bile ama benim araçta hiç ses çıkmıyor marşa basınca acaba sorun nedir.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum..teşekkürler..

Arkadaşlar araç 3 gündür çalışmıyordu dün akşam araca bindim ve farları kontağı açtım farları yaktım kısa farları yakmama rağmen çok az ışıtıyordu gösterge ışıkları zayıftı radyo hiç açılmıyodu...kontağı açtım arıza abs eirbeg vs... lambaları yandı marşa bastım hiç ses yok.akü bitmiştir diyecem ama akü bitse yine de bi gıy gıy gıy etmesi lazım çalışmasa bile ama benim araçta hiç ses çıkmıyor marşa basınca acaba sorun nedir.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum..teşekkürler..

akü akü akü

hemen başka bi araç çekin yanina bi deneyin. aküyü.. şarj edin bakalım.. ona göre bakarsınız duruma

hemen hemen aynısı astra f classıc aracımda oldu kardeşim biraz iteledi marşa bastım çalıştı sonra düzeldi aküsü yeniydi

3-4 senelikse hiç vurdurmayı filan denemeyin araca zarar direk akücüye gidin yeinde değişim yapıyorlar

gıy gıy etmesı gerekmez akunun gozlerı olmus yenı aku al

Akü bitmiş yeni bi akü al kurtul.

Aynsi 3 hafta oldu bende de.aldim yeni bir akü şimdi tik diye çalişiyor.

Sarj dinamosuda olabılır

Geri