Lütfen vectra c ılık sıcak üflemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan odtü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

odtü

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 2004 vectra c aracımda havalandırma sıcak konumdaiken hararet 85 de sıcak üflüyordu bi ara ılık üflemeye basladı neden yapar acaba 2.nci sorum termostat değiştirmiştim 90 lara geliyo sıcaklık -7 sıcaklık dışarısı ankara boşa attığımda vitesi hararet 80 lere biraz daha gîtsem belki dahada düşer arızalımıdır acaba iki soruma cevaplandırırsanız sevinirim

Arkadaslar 2004 vectra c aracımda havalandırma sıcak konumdaiken hararet 85 de sıcak üflüyordu bi ara ılık üflemeye basladı neden yapar acaba 2.nci sorum termostat değiştirmiştim 90 lara geliyo sıcaklık -7 sıcaklık dışarısı ankara boşa attığımda vitesi hararet 80 lere biraz daha gîtsem belki dahada düşer arızalımıdır acaba iki soruma cevaplandırırsanız sevinirim

Valla benimkinde 90'ı geçmezse hararet ılık üflüyor, 95-100 arasına geldiğimde tam güzel sıcak ısıtıyor. 85'te o kadar sıcak üflemesinin mümkün olduğunu sanmıyorum pek. Ama boşa atınca 80'in altına inmesi pek normal değil gibi.

Valla benimkinde 90'ı geçmezse hararet ılık üflüyor, 95-100 arasına geldiğimde tam güzel sıcak ısıtıyor. 85'te o kadar sıcak üflemesinin mümkün olduğunu sanmıyorum pek. Ama boşa atınca 80'in altına inmesi pek normal değil gibi.

85 derecede iken sıcaktı o sıcaktan ılığa döndü birde termostat 92 de acıyor üzerinde öyle yazıyodu sonuçta o dereceden assagı düşmemesi lazım bence

85 derecede iken sıcaktı o sıcaktan ılığa döndü birde termostat 92 de acıyor üzerinde öyle yazıyodu sonuçta o dereceden assagı düşmemesi lazım bence
BU arada motor sıcaklığı 85 derecede mi idi hala? sıcak üflerken birden soğuk üflemeye başladığında?

2.nci sorum termostat değiştirmiştim 90 lara geliyo sıcaklık -7 sıcaklık dışarısı ankara boşa attığımda vitesi hararet 80 lere biraz daha gîtsem belki dahada düşer arızalımıdır acaba iki soruma cevaplandırırsanız sevinirim

Çok Normal, Biz 0 derecede aynı düşüşü gözlemleyebiliyoruz. -7 de boşa attığınızda hızınıza göre 70-80 gayet güzel değer. Bozuk olsa normal de 70i zor görürsünüz.

Çok Normal, Biz 0 derecede aynı düşüşü gözlemleyebiliyoruz. -7 de boşa attığınızda hızınıza göre 70-80 gayet güzel değer. Bozuk olsa normal de 70i zor görürsünüz.
Arkadaş 85 derecede birden soğuk geldi diyor ona kafam takıldı,yani derece 85 iken değişmeden soğuk üflemeye başladı ise sorun başka yerde olabilir.yoksa Bu havada motor sıcaklığı normal

Semia birden kesti ise benim aklıma kalorifer musluğu geliyor.

Semia birden kesti ise benim aklıma kalorifer musluğu geliyor.
aynen,yani otomatik klima ise ısı sensoru aniden kesiyordur ki sensor arızalı,yoksa senin dediğin gibi motor sıcaklığı boşta düşmesi normal.
Dediğim gibi arkadaş öyle yazmış ki sanki 85 derecede sıcak iken birde soğua geçiyor ve burda akla senin ve benim dediğim geliyor

Geri