lütfen tavsiye verin

Bence benzinli..5000 YTL verdiğine değmez. Zaten eurodizelle benzin arasındaki fark da giderek kapanıyor. Ayrıca astranın dizel motorunun sürücüyü tatmin edeceğinden de emin değilim.

Burak ben arabayı 30.000 km de aldım. 1. depo benzinim bitmeden Prins marka tüp taktırdım. Şuan 34.000 de gerçekten ama gerçekten çok memnunum. Sonuçta burada hepimiz arkadaşız birbirimizi boşuna yanlış yönlendirmenin alemi yok. sonuçta siz dizel alsanız da benzinli alsanızda bana bi faydası ya da zararı yok onun için ben hep şuan sana yaptığım yorumda hem de diğer fikir beyanlarımda hep tarafsız olmaya çalıştım. Şimdi tekrar söylüyorum benzinlinin hem bakım maliyeti düşük hem de sessiz,sorunsuz ayrıca lpg bence her zaman dizelden ucuz olacaktır.. Bunları göz önüne alabilrsiniz..

Dizel araba kullanmaya başlayalı en son ne zaman yakıt aldığımı unutur oldum.Benzinlide gözüm yakıt ibresinden ayrılmazdı.Benim gibi ayda 1500-2000 km yol yapan için dizel tek seçenek bence

senede 10.000 km geçmiyecekse benzinli ama yok ben çok gezerim derse tabi ki dizel daha mantıklı seçim olur ;)

yorumlarınız ve tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar.arkadasım arabasına oyle cok bınmedıgı ıcın benzınlıyı tercıh etcek.zaten kendısıde en basta bunu soyluyordu.3-4 sene sonrada tüp takar herhalde...:)

Geri