lütfen tavsiye verin

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bı arkadasım 2008 astra enjoy almak uzere ama benzınlımı dızel mı dıye dusunup duruyor.1.6 benzınlı fıyatı 32.270 ytl, 1.3 cdti dizel fiyatı 35.843 ytl.sızce hangısı alınmalı?astra dızeller ıyı mı genel olarak?ve benzınlıyle arasındakı para farkını odemeye deger mı?lutfen yorumlarınızı esırgemeyın.tsk...

Dizel Her zaman iyidir bence..Fiyat farkı da illaki olur...Ben dizel Astra kullananlardan hiç şikayet duymadım...Hele de benzin fiyatları böyleyken hiç tereddütsüz Dizel almalı bence...Ben olsam düşünmezdim bile...Maddiyat uygunsa Dizel alırdım...

mehmet yorum ıcın saol.dızel astra sahıplerı memnunlar ancak cesıtlı soylentıler duyuyorum arada sırada.ıste mars motorları arızalıymıs falan gıbı.ama tabı bunların dogurluk derecesı nedır bılınmez.bende ona dızelden devam et dıyorum ama kendısı 1.6 alıp 2-3 sene sonra tüp takmayı dusunuyor...

mazot dahada pahalanacak bence dızel cazıp degıl artık.........
lpg ye fazla zam yapamıyolar sanayıde ve evde kullanılıyor o yuzden lpg herzaman tercıh......

benzınlı alıncada hemen lpg dönüşümü yapmakla yazık etmez mi sıfır araca?

Abicim Yazık Günah ''0'' Km araç alınıp tüp mü takılır Az yakan Dizel dururken...Hem Orjinallikten yana sorun yaşar, hem Garantisi tüp yüzünden bozulur...Artı olarak performansı düşer...Düşmez diyenler çoktu ama ben denedim ve tüpten sonra aracın performansından nefret ettim..En önemlisi de bu belki de...Dizel alacaksan rahat edeceksin.... 2.el desen dizeli iki kez düşünürdüm..Ama ''0'' Km deyince % 100 Dizel derim...Hatta % 100000 kere Dizel derim...Herkesin fikrine saygılıyım..Bu da benim görüşüm...

sıralı sistemlerde performans kaybı olmuyoda herhalde tercıh dızelden yana olcak gıbı...

gokhan sen arabayı alır almaz tüp mü taktırdın?tüpte sorun yasadınmı?

benzinli cosmo (dizel enjoy ile cok fiyat farkı yoksa)

edit : 1000 ytl fark varmıs :)

Geri