lutfen reklam demeyın sinir olduk

Love Turkcell :)

ucuz etin yahnisi iste . oyüzden türkcellden hiç vazgeçmedim simdi 1200 dakika 39liraya konusuyorum mis gibi,2yıl bu kampanyanın devam edeceğine dair sözlesmemide yolladılar oyüzden türkcell forever

aynen katılıyorum :D Turkcell kaliteside yanında hediye :)

ayda 250 kontur alıyorum.. cep ogrenciyim.. 120dk avealılar bedava konuşma veriyor 240 ta ben alıyorum 39 konture.. 150 mesaj heryöne mesaj veriyor. 39 konture 500 heryöne daha lıyorum.. kalan 172 konturumu de sadece turkcellilerle konuşmaya harcıyorum.. arada 10 - 20 kontur de arandıkca geliyor.. halimden memnunum.. :) ama bu hesaplamayı yapmazsam gidip paket satın almasam 2 haftada biter konturlerim..

turkcell faturalı kullanıyorm çokta memnunum. aveamda var saolsunlar geçen hafta 50 kontör hediye geldi durduk yerde :D

benim bi arkda daha beter bir durum olsun 700 küsür fature ödedi.. dipnotLarı okumak lazım :D

kapatmakda ayrı bir sorun. kapatmaktansa numara taşıyın daha kolay.

Avea dan çok şikayet var bu aralar

bakın bu iki şart ayni anda gerçeklesirse o zaman ekstra ücretlendirme olur. arada VE baglaci var.

arkadaşlar .:HEmen peşim hüküm vermişsiniz..
Aynı hattan bende de var ..BAna da mesaj geldiğinde ben de sinirlendim ancak sonra operatörlerle konuştuğumda hak da vermedim değil.
KAldı ki 3000 dakika 50 saat eder..50 saatten fazla bireysel konuşan varsa art niyet ararım..
75 ayrı numara deniyor yani 75 adet farklı kişi ile konuşabiliyorsun..Bir ay içinde kaç farklı numara ile konuşabilir ki bir insan..
Ticari olarak kullanılıyorsa farklı.Zaten bu yüzden bu sınırlamayı getirdiler..
Suistimal eden çok kişi varmı.Hat alıp işyerlerinde kullanan kişilerden tutun da ,hat alıp telefon kiralayan(işyerinde) kişilere karşı bir önlem..Ben doğru buluyorum..Zira bu suistimaller yüzünden konuşma kalitesi bile düşebiliyor zaman zaman.
50 saat de fazla fazla yetiyor..Sizleri bilemem tabi..

Geri