lutfen reklam demeyın sinir olduk

ucuz etin yahnisi iste . oyüzden türkcellden hiç vazgeçmedim simdi 1200 dakika 39liraya konusuyorum mis gibi,2yıl bu kampanyanın devam edeceğine dair sözlesmemide yolladılar oyüzden türkcell forever

Kesinlikle kalitesini belli ediyor. Bende 5-6 sene avea kullandım 2 sene önce Turkcell'e geçtim ultra mutluyum. Neymiş Avea'daki eziyetler yahu. :)

ya ama bakın aveadakı uyanıklık adamlar zaten sıze demedıler kı bu kampanya 2 sene surcek 5 sene surcek dıye adam tarıfe dıye cıkardı olayı... arkadsımız demıs kı bana msj gelmedı bnde bu konuyu ondan actım msj gelmez fatura bı gelır 300 lıra o daha kotü ben dun mesajdan sonra aveayı aradım ama ulaşmak ne mümkün.... yarım saat beklettıler kapattım sonra bu kadarda olmaz yanı bugunde bı bayıı ye gıdıp sorucam bakalım nedır ne degıldır dıye

uğrasmaa git türcell bayine hattımı tasırsam nası bi kampanyam olur de hemen kul köle oluyolar zaten avea artık ucuz hizmet verecez diye neyapcağını şaşırdı benim kontörlüsü vardı mesaj çekersin gitmez ararsın şebeke mesgul der kırdım hattım öyle ismi olur

benim hattada bu uyarı geldi yazıklar olsun avea'ya düzenbazlar.

AVEA Konuşamıyorum DOYA DOYA

Herkese bir parmak bal çaldılar
Şimdi de nasıl dolandırırım diye bakıyorlar

Ben en başınadan beri Turkcell'deyim ara sıra kızssamda TARTIŞMASIZ TURKCELL

turkcell forever:D

ben ve ortağım ikimizde hattımızı aveaya taşımıştık. ilk fatura gelmeden böyle oldu. pazartesi hakem heyetine başvuruyoruz. sanırız aldatmaya giricek.

türkcell sınırsızı türkcell içi 5000 dk, sabit ve diğer operatörler 1000 dk 79 ama 18 ay boyunca %25 indirimli olucakmış taşıyana oda 59 ediyor.

vodafone sabit ve şebeke içi sınırsız, 750dk diğer operatör ve 6 ay 250 dk hediye.

anlıyacağınız pekde rekabet olmuyor aralarında. ben numaramı taşıdığım için hattımı kapayamıyorum tavır almak için. ama hattımın tarifesini 0 a düşürüp kullanmıcam. diğer türkcell hattımı kullanıcam. belki dçzelme yapabilirler.
hadi 3000dk neysede neden 75 farklı no sınırı anlayamadım.

AYCELL Forever :D:D;)
Valla ben Aveadayım 3 4 seneden beri ama ben sadece sms yapmak için aldım başkada bir şeye yaradığı yok şimdi turkcelle geçio 1000 sms yapma var hemde 35 kontöre yakında Tukcelliyim :D

dava edmek lazım bunları aynışı bızım şırkedede oldu :D

Geri