lutfen reklam demeyın sinir olduk

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu reklam degıl sızıde bılgılendırmek ıstıyorum.. arkadsımın avea sınırsız faturalı hattı var hanı su devamlı reklamını yaptıgı aveanın var ya dun aksam arkdasım ıle otururken aveadan bı mesaj geldı tarıfenızdekı 10000 dakkalık sure 3000 dakıkaya ındırılmıstır vede 75 arama ıle sınırlandırılmıstır dıye yanı ayda max. 75 arama yapabılecek o hatta boyle sacma bısey var mı?? sonrakı her arama 12kr ucretı ıle oluckamıs lutfen bu hattı kullanan arkadaslar dıkkat edın sonradan 300 500 lıra fatura odemek zorunda kalmaın bıraz once aveanın sıtesıne baktım hıc bı acıklama yok her yere tarıfe adı altında bı tarıfe var gene 77 lıra artı kdv yazıyor dıgerı 55 lıra artı kdv ıdı ya boyle bı duzenbazcılık olmaz yanı... lutfen cok dıkkatlı olun...

evet eşimin hattıda sınırsızdı 3000 dk ya çekmişler.. elvedaa aveaa :) aşkımız buraya kadarmış..

ama hangisine geçicez bilemiyorum

ya usta butun olay zam yapmak baska bısey degıl bakarmısn kendı sıtesınde bıle yazmıyor yenı tarıfe koymuslar bole bısey yapckalarına yazsınlar zam yapıyoruz dıye mıllet tamam der ucuza konusuluyordu o bı kesın bısey ama yaptıkları olmaz yanı dıger hatları arastırmak lazım onlardada bı ton tarıfe var

Arkadaşlar duyduğuma göre ,kayseride bir lokantacı yemek yiyene 10 dk telefon görüşmesi yaptırıyormuş..::))
bu ve bunun gibi olaylar yüzünden sınırlamaya gitmiş olabilirler...
adamlar haklı yaaaa...::))

arkadaşlar yalnız şu var. bende de aynı tarifeli hattım mevcut ama hattım kurumsal. şirketimin üstüne yani. bu hatlarda bi değişiklik yok aynen devam. ama bireysel alanlar için sıkıntı.

böyle yaptıklarını bende duydum ancak bende aynı hattı kullanmama rağmen bana henüz öyle bir mesaj gelmedi. eğer gelirse emin olun ben sizin gibi konuşmayla yetinmem. ilk bu hattı aldığımızda imzaladığımız sözlemede böyle bir kaide ve kural mevcut değildi. ve size daha önceden verilen bir bilgiyle yada sizin rızanızla sınırlama gelmedi. bu şekilde yapılan bir sınırlama Türk Ceza Kanununa göre dolandırıcılık suçudur. Türkiyemizde bir hukuk devleti olduğuna göre versenize mahkemeye, ne kaybedeceksiniz..!

benım arkadasımın babasında var kendını 10 dakka aratıyor hıc konusmuyolar koyuyo telefonu 10 kontur gelıyor bunun onune gecmek ıcın olabılır :)

şikayetvar.com da avea rekor kırıyor bu aralar

ucuz etin yahnisi iste . oyüzden türkcellden hiç vazgeçmedim simdi 1200 dakika 39liraya konusuyorum mis gibi,2yıl bu kampanyanın devam edeceğine dair sözlesmemide yolladılar oyüzden türkcell forever

ucuz etin yahnisi iste . oyüzden türkcellden hiç vazgeçmedim simdi 1200 dakika 39liraya konusuyorum mis gibi,2yıl bu kampanyanın devam edeceğine dair sözlesmemide yolladılar oyüzden türkcell forever
Olay budur

Geri