Lütfen görüş belirtir misiniz?

sakın 1.2 alma abı pısman oluırsun

abı benım 1.4 bu bıle cok yakıyor artı araba gıtmekte zorlanıyor 1.2 nasıl olur acaba?

abı benım 1.4 bu bıle cok yakıyor artı araba gıtmekte zorlanıyor 1.2 nasıl olur acaba?

:)
oncelık aractan beklentın onemlı bence 1.4 corsa yeterlı ve su var 1.2 ler 80 1.4ler 90bg arada 10bg var tork olarakda cok az bı fark var aradakı fark bence sadece kalkısta anlasılır dıye dusunuyorum
yakıt olarakda uzun yoldada şehir içindede 1.2 daha az yakar diye dusunuyorum mesela corsa 90bg iken vw polo 9n3 kasalar 1.4 70bgler

yanılıyosun bence ne kadar dogru bılmem ama mesela 1.6 gsi eger basmazsan benımkınden daha az yakıyor baska bır ornek ford fıesta 1.4 dızel 1200 km yol gıdıyorum peugeot 1.4 307 800 km yol gıdıyorum ? cunku peugeot kasası kaldırmıyo 1.4 motor benım fıkrım boyle ama sen bılırsın :)

sakın 1.2 alma abı pısman oluırsun
ya arkadaşlar bu biraz da beklenti meselesi.ben hız meraklısı bir insan değilim.kırmızı ışıkta yanımdaki arabaya toz yutturma gibi bir beklentim yok, 240 km hızla gitmeyeceğim sakin kullanmayı ve arabanın keyfini sürmeyi isteyen bir şoförüm.bu yüzden sakın 1,2 alma falan gibi düşünceler yanıltıcı oluyor bence.beklentiniz benimkisi gibiyse açıçası şiddetle tavsiye ederim D kasa 1,2yi.sonuçta çok da hantal bir araba değil.ben gayet memnunum.

2.0 dan aşağısı kesmez beni. ben de hız meraklısı değilim ama gücü hissetmek zevk meselesi

valla zevk meselesi tabii.ben de kullanmayacağım güce para vermem açıkçası..80 bg 110 tork bana yetiyor.

Ablamda 1.2 Corsa var bende 1.4 Astra G, onun arabası benimkinden seri ve daha az yakıyor. Özellikle Kalkışlarda süper.
Kuzende 2009 Corsa (yeni kasa) 1.3 dizel var. Arabayı 1 kere sürdüm belki alışık olmadığım için klima açıkken zorlandım kalkışta. Ama ablamın Corsa resmen canavar. Corsa çok kaçar az yakar. uzun yolda da 90 ~ 100 arasında gidersen acayip memnun kalırsın. 1.2 kaldırmıyor felan diyenlere bakma dostum ben sakin kullanıcı olarak bu yorumu ekliyorum.

Ablamda 1.2 Corsa var bende 1.4 Astra G, onun arabası benimkinden seri ve daha az yakıyor. Özellikle Kalkışlarda süper.
Kuzende 2009 Corsa (yeni kasa) 1.3 dizel var. Arabayı 1 kere sürdüm belki alışık olmadığım için klima açıkken zorlandım kalkışta. Ama ablamın Corsa resmen canavar. Corsa çok kaçar az yakar. uzun yolda da 90 ~ 100 arasında gidersen acayip memnun kalırsın. 1.2 kaldırmıyor felan diyenlere bakma dostum ben sakin kullanıcı olarak bu yorumu ekliyorum.
% 100 katılıyorum :good:

Geri