sakın 1.2 alma abı pısman oluırsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakın 1.2 alma abı pısman oluırsun
abı benım 1.4 bu bıle cok yakıyor artı araba gıtmekte zorlanıyor 1.2 nasıl olur acaba?
ya arkadaşlar bu biraz da beklenti meselesi.ben hız meraklısı bir insan değilim.kırmızı ışıkta yanımdaki arabaya toz yutturma gibi bir beklentim yok, 240 km hızla gitmeyeceğim sakin kullanmayı ve arabanın keyfini sürmeyi isteyen bir şoförüm.bu yüzden sakın 1,2 alma falan gibi düşünceler yanıltıcı oluyor bence.beklentiniz benimkisi gibiyse açıçası şiddetle tavsiye ederim D kasa 1,2yi.sonuçta çok da hantal bir araba değil.ben gayet memnunum.sakın 1.2 alma abı pısman oluırsun
% 100 katılıyorum :good:Ablamda 1.2 Corsa var bende 1.4 Astra G, onun arabası benimkinden seri ve daha az yakıyor. Özellikle Kalkışlarda süper.
Kuzende 2009 Corsa (yeni kasa) 1.3 dizel var. Arabayı 1 kere sürdüm belki alışık olmadığım için klima açıkken zorlandım kalkışta. Ama ablamın Corsa resmen canavar. Corsa çok kaçar az yakar. uzun yolda da 90 ~ 100 arasında gidersen acayip memnun kalırsın. 1.2 kaldırmıyor felan diyenlere bakma dostum ben sakin kullanıcı olarak bu yorumu ekliyorum.