Lütfen bakın biraz önce arabayı bozdum sanırım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi bununla geçmiş olsun...

Geçmişolsun önemli bişy çıkmamış allahtan
Nerdeki kortum çıkmış motorda mı arkada deponun altında benzin filtresinin ordan mı.

arka koltuğun altındaki kapaktan yaptı depodan yani ama öğrendiğimiz iyi oldu bidaha yolda kalmayız bundan dolayı teşekkürler.

Hadi bununla geçmiş olsun...

sağolun.

Geçmiş Olsun Ocuz Atlattiniz

koltugun altındakı hortum cıktıysa kontagı her acıp her marsa basmanda benzın atar. marsa basarken cız sesıyle benzın hortumunun cıkması arasında baglantıda kurmus degılım

Geçmiş Olsun Ocuz Atlattiniz

Teşekkürler

koltugun altındakı hortum cıktıysa kontagı her acıp her marsa basmanda benzın atar. marsa basarken cız sesıyle benzın hortumunun cıkması arasında baglantıda kurmus degılım

ya aslında bende pek anlamadım ama gelen usta o hortumda basınç var ondan atıyo dedi daha önce yapanda kelepçe takmamış hortuma ondan olmuş zaten ama kontakla olan ilgisi sanırım araba çalışacakken depodan benzin çekmeye başlıyor heralde onunla ilgilidir.anahtarda ufak bi takılma var marşa fazla basılı kalıca oldu o ses de.

geçmiş olsun bizede tecrübe olsun

geçmiş olsun bizede tecrübe olsun

Evet aklınızda bulunsun böyle bi problem olurda yolda kalırsanız kendiniz tamir edebilirsiniz sadece arka koltuğun altındaki kapağı açın 2 tane hortum var onları sökün 1 de soket var onuda sökün bi kapak daha var onuda açın benzin hortumunu görürsünüz zaten ama bi tornavida benzeri birşey şart.
İyi akşamlar

geçmiş olsun

geçmiş olsun geçen benimde araba çalışmıyordu pompa takıldımı neoldu koltuğu kaldırıp pompanın olduğu yere tornavidanın arkasıyla iki tıklama devam sonra bi arada soketi unutmuşlar takmayı düzeldi :)

Geri