Lumar marka american film nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen oyle ustam. ama işte bir heves. ve benim iş yerinde 2 arkadas 2 seneyi aşkındır kullanıyor. gunduz trafikte olan birisiyim ve dikkat ettim baya filmli arac mevcut.dmekki poliste yadırgamıyor artık veya cok az sayıda polis sorun çıkarıyor. bi denemek istiyorum acıkcası. yoksa 20 yıl garantisi işin mubalağası.

Yadırgamıyor mu?
:) Bu aydan itibaren en çok ceza kesilecek modifikasyon cam filmi ve xenon far.

Ben hiç sanmıyorum ki o fiyata lumar cam filmi yapılsın,lumar yapıyrm diye çakma yapan çok yer var dikkat edin derim.

Yadırgamıyor mu?
:) Bu aydan itibaren en çok ceza kesilecek modifikasyon cam filmi ve xenon far.

kaynak nedir acaba? boyle bi haberin bomba olması lazım ama ses seda yok?

Benim arabada 1 numara Lumar cam filmi var çok memnunum...
Hafif sarımtırak bi rengi var...
Filmsiz halini düşünmek istemiyorum alıştıktan sonra vazgeçemezsiniz...

lumar on numara :) ama polisler pek sevmıyor

Benim arabada 1 numara Lumar cam filmi var çok memnunum...
Hafif sarımtırak bi rengi var...
Filmsiz halini düşünmek istemiyorum alıştıktan sonra vazgeçemezsiniz...

1 numara en acık olanımı oluyor? örnek bi resim koyabilir misin bakalam .)

Yazın olmazsa olmazlarından cam filmi. Ama abartıya kaçmamak lazım. Koyu tonlar sıkıntılı oluyor. Eski aracımda yoktu ve yazın kolum acayip yanardı güneşten. Şimdi :-) Ama tabi yasak mı? Yasak. Benim aracımda da Llumar var ve şu ana kadar bir sıkıntı yaşatmadı. Orijinal ise öneririm. Ama 20 sene abartı olmuş. Benim araçtaki uygulama için 5 yıl garanti verildi ve genelde bu sürenin üzerinde garanti pek verilmez.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1164250#post1164250

Bu linkte fotoğraflar var 1 Numara en açığı yakından içi görünüyo ama uzaktan içi pek görülmüyo...
Yakın mesafeden de dikkatli bakılınca filmsiz camdan daha koyu ve sarımtırak bi rengi var...

ben 2007 den beri lumaar kullanıyorum ömrü boyu garantili hiç bi sıkıntı yok ;) ama ne farkederki american film dedikleri şey hepsi aynı değilmi? metrekaresi kaç kuruş adamlar işcilikten alıyolar para film kalitesinden dolayı o kadar fiyat artmaz ;)

Geri