Lumar marka american film nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
once yasak diye vazgecmiştim ama ozellikle yakın arkadaslarda şahit oldugum için bende amerikan fim yaptırmaya karar verdim. sahibinden.com da sem tuning diye biryer buldum ve mesaj attım. 50 tl den baslayan fiyatlarla yapıyoruz dedi. dedim 150 tl ye kadar butce ile kaliteyi artırabilir miyiz? bana lumar yaparım ve 20 yıl garanti veririm diyor. çok iddialı bi söz geldi bana.

Lumar film nasıl bu alanda? 150 ye değer mi sizce?

llumar geçerli bir marka..aklınızda soru işareti kalmasın o bakımdan sıkıntınız olmaz..

150 tl bumarka için iyimi peki? az veya cok? gerçi marka iyi ise ve sorun yoksa 150 bana gore verilir. cok saolsun.

lumar için 150 tl iyi fiyat gibi tabi tüm camlar dahil ise.

Cam filmlerinde şu kadar yıl garanti veririm diye bir şey olmaz, çünkü bu tür ürünlerin garantisi yetkililer sök diyene kadardır.

Llumar için fiyat çok iyi eger orjınal ise.

daha önce kullandım ve cok cok kaliteliydi gerek rengi gerek koyulugu gerek gecırgenlıgı şiddetle öneririm.

cezası var bir arkadaşımın aracında 2 numara film vardı tüvde sorun çıkmış hiç masraf yapma perde al tak daha iyi

ama en iyisi hiç kullanma

Orjinal ise çok iyi fiyat vermiş..Cam filminin her tonu yasaktır ama buna hiç bakmayan memurlarda var en açık tonuna ceza kesenlerde var yani filmi işi bizim ülkede biraz muamma hale geldi.Bu fiyatlara film yaptırırsanız iki gün sonra polise denk gelirsiniz sök der içiniz acır ucuz filmler yaptırırsanız sökim ceza yazma dersin tamam derse atarsın bi çizik ertesi gün tekrar gidip yaptırırsın koymaz yani.Aksarayda 30-50 tl arasına ön cam hariç arka cam bütün yapan yerler çok sayıda var aklınızda olsun genede karar sizin şimdiden hayırlı olsun..

Cam filmlerinde şu kadar yıl garanti veririm diye bir şey olmaz, çünkü bu tür ürünlerin garantisi yetkililer sök diyene kadardır.

aynen oyle ustam. ama işte bir heves. ve benim iş yerinde 2 arkadas 2 seneyi aşkındır kullanıyor. gunduz trafikte olan birisiyim ve dikkat ettim baya filmli arac mevcut.dmekki poliste yadırgamıyor artık veya cok az sayıda polis sorun çıkarıyor. bi denemek istiyorum acıkcası. yoksa 20 yıl garantisi işin mubalağası.

Valla işin aslında ben de eski aracıma yeni cam bulamadığım için en açığından film uygulaması yaptırmayı düşünüyordum ama malum yasak. 50 seneye merdiven dayamış camlarda yılların yarattığı tahribat var, camların yenisi de artık üretilmiyor, bu eskimeyi bir nebze olsun gizlemek için film işi aklıma yatıyor ama yasak olduğu için yaptırmıyorum, üstelik araç yılın 7-8 ayını kapalı garajda geçiriyor. Bu yaştan sonra kimseyle cebelleşemem, o nedenle çalıyı dolanmak daha mantıklı.

Geri