Lpg'yi Görmeme sorunu

canerescanan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim araç uzun yolda bazen sinyal veriyor...düğmeye basıp benzine alıyorum eğer görürse tekrar lpg ye geçirip devam ediyorum..Eğer görmezse sağa çekip stop edip tekrar çalıştırıyorum..Opel serviste lpg ayarından dediler(onlarda lavato programı olmadığı için bakamadılar tabiii) ustama lpg ayarı yaptırdım ama hala problem devam ediyor.Sebebi nedir acaba....Teşekkürler şimdiden...

yok mu derdime çare olacak üstad lar...

map sensörünü kontrol ettir
aracında arıza lambası falan yandımı ?

LPG nin şasesi yeterli değil. Araçtan aldığı şase kablosunun kuvvetlendirilmesi gerekiyor. Aynı sorun bende de vardı usta bu şekilde çözdü problemi. LPG min markası BRC.

Arıza lambası falan yanmıyor.LPg markası Lavato...

benim lpg de aynı sorun vardı beyni değiştirdiler beyin lpg ye geçirmiyordu aracı

%99 LPG ecu su kitliyor. aracın motorunu vs. yıkattıysanız içine su almış olabilir. şayet almış ise garanti kapsamından çıkar ve baya bi size maliyet çıkartabilir. eğer yoksa garanti kapsamında değişerek çözüm bulabilirsiniz.

Motor falan yıkatmadım..Bu sorun uzun yolda ve bir kaç defa oluyor...sürekli olan bişeee değil....

Acaba şase kablosu mu gevşek, aküye bağlanan bir kablo var o sökülünce de lpg ye geçmez..

sorun büyük bir ihtimalle lpg beyni ama tank şamandırasınada baktır derim

Geri