LPG'ye Geçişte İşlem Sırası ??

lpg montajı sonrası bu evrak ıslemlerını muamelecı halledemıyormu???

cengiz bursaya gel yardımcı oluyım aracın basında dururuz neolup nebıttıgıne de gorursun ;)

saol burak yav :) ankaradan bursa 4-5 saat yarın için işten zor izin aldım :D saol düşüncen içinde

usta ver 50 lıra fazla ugrasma bız arkadsa ole yaptık bulduk bı tane takıpcı tanıdık vasıtası ıle adam aracın vergılerıne kadar yatrdı bıde sımdı muayne ozel oldu ya sıra oluyo cok adamlar bulmus kolayıı 2 saatte halledıyolar sen ver 50 lıra hıc ugrasma derım ben...

gazı taktırıdm bugun :D valla 20 liralık gaz aldım 13 litre yaptı yav :D süper bişi çekişte falanda herhangi bi problem yok :S

kaça taktırdın?

Hayırlı olsun güle güle kullan. Sana lpg nin bir kötü yanını söylemek istiyorum. Araç daha az yakıyor diye insan daha bir hızlı gitmeye başlıyor ve bu çok sakıncalı. Benim arabam benzinli iken 90 km geçmezdim şimdi 110-120 daha doğrusu yolun sınırı ne ise o
Ama yinede hızı sevmiyorum

Ahmet Altınçubuk

hadi hayırlı olsun gule gule bın cengiz

Hayırlı olsun güle güle kullan. Sana lpg nin bir kötü yanını söylemek istiyorum. Araç daha az yakıyor diye insan daha bir hızlı gitmeye başlıyor ve bu çok sakıncalı. Benim arabam benzinli iken 90 km geçmezdim şimdi 110-120 daha doğrusu yolun sınırı ne ise o
Ama yinede hızı sevmiyorum

bende birgun lpg taktıracak olursam, mutlaka ki; şu 90 km hız sınırını ortadan kaldırmak ıcın takacagım.

Geri