lpgli araçta buji önerisi

opel astra g orjinal bosch çift tırnaktır. her söylenilen söze bakmayın. benim 3 astra da da lpg var 3 ü de farklı yerde takıldı. atiker-brc-kme markaları hepsi de orjinal buji dedi. sizin ustanın hatası var bektaş bey

orjinali çifttir ben bosch tan lpg li araçlar için ürettiği tek tırnak tırnak aralığı daha dar bujiler var onlardan aldım kullanıyorum sıkıntı yok

evet orjinali çift tırnak olması lazım ve aralarında kayda değer bir fark yok bence

Merhablar,
Ben lpg li araçlar için üretilen tek tırnak platin bujiler ile ilgili deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler

Bende tek tırnaklı öneririm. Atiker yetkili servislerde tek tırnaklı öneriyor ateşleme tek noktadan dağılmadan olduğu için daha verimli oluyor.

orjinali çifttir ben bosch tan lpg li araçlar için ürettiği tek tırnak tırnak aralığı daha dar bujiler var onlardan aldım kullanıyorum sıkıntı yok

Bu bahsettiğiniz bujiden bende kullanmak istiyorum ama pek bir yorum yok. Aracımda şu an gm çift tırnak var, şikayetimde yok. Bu tek tırnak bujiyide merak etmiyor değilim. Aracın özellikle çift tırnağa göre alt devirlerde canlılık katarmı acaba?

Alalım ama kullanan arkadaşlar vardır mutlak ama pek bir yorum yok.

karabek nickli üyenin mesajıdır
arabada bi tekleme olmustu uzun yolda araba tam dolu yüke binince o yüzden arastırdım o sırada lpg bujisini gördüm arabada bi canlanma var ama zaten üzerinden çıkan bujiler yarı ömrü geçmis gibiydi eskiydi sonuçta fark onunla yeninin farkı mıdır lpg bujinin farkı mıdır emin değilim alıp deneyebilirsiniz çok pahalı değil orjinal ayarında belkide ondan uygun trabzon boshc car serviste bulamadım internetten aldım 4 buji + kargo 52 lira tuttu durum bu
http://www.oto-parca.net/CNGLPG-Buji,CA2-114.html buradan aldım sonu 571 ile biten bizim araçlara uyuyor ama yinede siparisten önce bu sitenin telini ara nusret diye bi arkadas var baya ilgili ihtiyacın varsa benzin filtresi hava filtresi bosch da tüm yedekler var alabilirsin ruhsatın elinde olsun ararken motor kodunu soruyor

Son düzenleme:
Geri