LPG'li aracımda gaz kokusu var! patlamadan yardım edin!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kustooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boruları sıktırmıssın ancak kacak genede olabılır
hortumlar kelepce noktalarından cok sıkılmaktan delınebılıyor yırtılıyor
keske degısım yapsaydın
aracı laptopa baglattıgında orda 30 derecede gectıgını gor
zengın fakır karısımları nasıl dalgalanma suyun soguk gecmesındne yada ısı sensorunun erken acmasındada yapar 10 derece gıbı bunlara dıkkat et kendın gozunle gor regulator basınc degerlerınede baktır

boruları sıktırmıssın ancak kacak genede olabılır
hortumlar kelepce noktalarından cok sıkılmaktan delınebılıyor yırtılıyor
keske degısım yapsaydın
aracı laptopa baglattıgında orda 30 derecede gectıgını gor
zengın fakır karısımları nasıl dalgalanma suyun soguk gecmesındne yada ısı sensorunun erken acmasındada yapar 10 derece gıbı bunlara dıkkat et kendın gozunle gor regulator basınc degerlerınede baktır

açıkçası laptop a bakmadım kaç derecede geçiyo. ama adam sorun yok dedi. ztn eskisine göre süre olarak veya kaloriferden gelen havanın tahmini sıcaklığını fln karşılaştırırsam eskisine göre bi farklılık yoktur. yani öle 10 derecede gececeğini fln zannetmem. ki öylesini de gördüm. bi yakınımın 98 astrası erken geciyodu. o yuzden tam gectiği anda stop ediyodu.

bi de değiştirseydin demişsin. neyi değiştiriyim? o enjektörlerin takıldığı zımbırtı mı? eğer o ise kaça patlar tahmini?

hortumları da kontrol ettirdim bu arada sorun görünmüyo ;)
sağol

enjektore gıren hortum uclarını demek ıstedım.....

ilsay oto diye buyuk bi lpg ciye yolladılar. ki bundan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum lpg ile ilgili sorunlarda. (iyi ya da kötü orayı bilen varsa bilgi versin lütfen ;))
ilsay ile ilgili sıkıntın olursa bana ulaş abi :D

ilsay ile ilgili sıkıntın olursa bana ulaş abi :D

valla mı abi yaw? araba şu an ankarada diil abimde. ama ankarada da ii bi lpg ustasına ihtiyacım vardı. ilsay bayaa hoşuma gitti ama bi tavsiye eden birilerine ihtiyaç duydum yine de tam güvenebilmek için. hatta arada tanıdık olursa daha da iyi olur tabe. var galiba senin muhabbetin?

....pardon bağlantı kopmuşu iki kere gelmiş mesaj :S

Konu hakkında bilgi sahibi olduğumdan değilde başlık süper olmuş ondan yazdım :D Patlamadan yardım edin:) Yanlış anlama, inşallah hallolur sorunun, ama çok güldüm başlığı görünce, sorunlarıyla böyle dalga geçebilmeli insan :)

Hatta konuya tıklarken dikkat edin her an patlayabilir :)

çakmak tut çakmak..

evet direk patlasın :D

Geri