LPG'den beri?(yardm)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pamu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pamu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar meraba bi hafta önce astra editionuma Lovato lpg taktırdım bu günlerde birkaç durum dikkatimi çekiyor bu işten anlayan arkadaşlar var sanırım aramızda onlardan bir yardım lütfen!
1- Araba marşa bastıktan sonra ilerlediğimde benzinden gaza geçinceye kadar dalgalı ve zayıf çekerek ilerliyor.Gaza geçince çekiş harika.
2- Gazda iken vitesi boşa aldığımda gaz verip çekişlerimde motor devri 1 civarındayken motor stop edecek gibi oluyor, eğer kurtarırsa geri toparlanıp normal rolantiye dönüyor yoksa stop ediyor.
Şimdi olaya müdahil tüm sevgili dostlardan öneri yada bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkürler!

eyvallah kardeş!

boğaz kelebeğini temizlettirin (fazla dağıtmadan)
bir de bakın lpg enjektörleri ile emme manifoldu arasındaki hortumun uzunluğu ne kadar, 10 cm'yi geçmemesi lazım.
bunlar tamamsa, sorun yoksa geçiş ayarlarını tekrar yapsınlar. BRC'de gaza geçerken o teklemeyi kaldırabiliyoruz. diğer markalarda yok.

Benzinden LPG ye geçmesi bazen uzun sürebilir çünkü lovatoda (bende taktırdım)bi sıcaklık derecesi var motor o dereceye gelmeden geçmiyor LPG ye bide o devir problemi bende de vardı kendini bazen toparlayabiliyor bazen toparlayamıyordu bu araçlarda otomatik jigle var o tozlanmış olabilir onu temizlet ben temizlettim düzeldi ... hadi kolay gelsin..

boğaz kelebeği ve rolanti senörünü temizletince o sorunlar ortradan kalkar

Benzinden LPG ye geçmesi bazen uzun sürebilir çünkü lovatoda (bende taktırdım)bi sıcaklık derecesi var motor o dereceye gelmeden geçmiyor LPG ye bide o devir problemi bende de vardı kendini bazen toparlayabiliyor bazen toparlayamıyordu bu araçlarda otomatik jigle var o tozlanmış olabilir onu temizlet ben temizlettim düzeldi ... hadi kolay gelsin..

Merhaba öncelikle. bu otomatik jigle vectrada da var mı? varsa neresinde?

Geri