MERHABALAR TÜM OPELCİLER...DÜN TÜM ÖZEL OPEL SERVİSLERİNİN (izmirdeki) kazıkçılığına isyan ederek normal bir tamirciye gidip aracımın yıllık bakımını yaptırdım
4 tane bosh buji
hava filitresi
yağ filitresi
ve wörth marka yağ değişti..
tamirci abimiz beni tanıdığı bir lpg ciye götürdü arabanın lpg bakımını yapmak için....lpg taktıralı 10.000 km oldu..lpg filitreleri değişecekti lpgci bize kıyak yaptı tanıdık diyee
benim lpg kitim zavolli filreleri böyle küçük bişey..orda az kullanılmış böyle siyah biraz daha büyük bir mikro filitre taktı...bana ucuza gelmiş oldu....ikisine 20 ytl verdim...(İKİ filitreye)
neyse uzattım
bugün aracımda böyle bir gaz yememe sorunu başladı özellikle kalkışlarda egsozdan kütür kütür gaz dışarı gidiyo..acaba ateşlemeden mi diye düşünüp biraz benzinde kullandım benzinde sorun yok..benim lpg taktırdığım yere götürdüm..orda baktılar oraya gelmediğimi anladılar falan...enjektörden dir diyorlar..temizlenmesi lazım dedi...110 lira filitrede dahil.....
ne yapacağımı şaşırdım....yardım
help me.....
4 tane bosh buji
hava filitresi
yağ filitresi
ve wörth marka yağ değişti..
tamirci abimiz beni tanıdığı bir lpg ciye götürdü arabanın lpg bakımını yapmak için....lpg taktıralı 10.000 km oldu..lpg filitreleri değişecekti lpgci bize kıyak yaptı tanıdık diyee

neyse uzattım
bugün aracımda böyle bir gaz yememe sorunu başladı özellikle kalkışlarda egsozdan kütür kütür gaz dışarı gidiyo..acaba ateşlemeden mi diye düşünüp biraz benzinde kullandım benzinde sorun yok..benim lpg taktırdığım yere götürdüm..orda baktılar oraya gelmediğimi anladılar falan...enjektörden dir diyorlar..temizlenmesi lazım dedi...110 lira filitrede dahil.....
ne yapacağımı şaşırdım....yardım
help me.....