Lpg

Kemal Bey hayırlı olsun güle güle kullanın.bagajamı yoksa istepneyemi taktırdınız arıza ışığı yanıyormu birde merak ettiğim aracın çok yerini deldilermi tabi yakıtta ne kadar farketti çekişi nasıl deneyimlerinizi bekliyoruz.

hayırlı olsun

İlk izlenim olarak sizde durum nasıl? Memnunmusunuz.

hiç sıkıntı yaşamadım arıza ısığı hiç yanmadı çekisi fena değil benzinle aynı değil gibi geliyor bana arkadaslarıma kullandırdım aynı dediler ama bende bi % 5-10 arası düsüs var ilk depoda 215 ykr yaktım

hayırlı olsun bende geçen hafta atiker taktırdım hiç ölçtünüz mü yakıtı ben sürekli ölçüp siteye bilgi verecem
sizde verirseniz bilgi sahibi olur düsünen arkadaslar
hayırlı uğurlu olsun.
şuana kadar bir sıkıntınız oldu mu?
ilk izlenimler nasıl?
bence atiker taktırmakla en iyisini yaptınız...
kullanan birisi olarak daha önce de dediğim gibi çok memnunum, maşallahı var...
ilk depo için normal bir değer, 3. depoda tam kıvamı olan şehir içi 17-18 kuruşlara düşer normal kullanımda... ben istanbul da 18-19 yakıyorum ve kısa mesafede üstelik. yani çalıştırıp 3 km gidip stop ediyorum ona rağmen hiç 20 kuruşu görmedim LPG litresi 1,73 liradan üstelik...

arkadaşım ben BRC KULLANIYORUM MEMNUNUM ama izmirde bir kaç yere sordum opele zavoli gider diyorlar yinede sen karar ver

dün akşam iş çıkışı özellikle denedim,
vitesi 1 e alıp S yi aktif edip kökledim gazı ki normalde arabamı bu kadar üzmem,
bazılarının yanlış bilgileri olan atiker kitleri 4.000 devirden fazla çevirmez demelerine rağmen yani,
araba lpg ile devir kesiciye girdi. 6.500 zaten son benzinde de kesiciye orda giriyor,
allah nazardan saklasın çok memnunum,
amaç lpg ile tasarruf etmekse bence takarkende tasarruf yapılmalı,
özünde hepsi aynı işi yapıyor, motora lpg gönderme yani,
kullanıyorum ve herkese de tavsiye ediyorum,

bazılarının yanlış bilgileri olan atiker kitleri 4.000 devirden fazla çevirmez demelerine rağmen yani,
araba lpg ile devir kesiciye girdi. 6.500 zaten son benzinde de kesiciye orda giriyor,

siz sadece okumak anlamak istediklerinizi okuyorsunuz herhalde. eğer önceki msjları bulup okuma zahmetinde bulunursanız benzine geçme işinin 100-150liralık bir parça ile giderildiğinden bahsedilmiş.. atiker olarak bahsi geçen konuda ise kitlerin çoğunda bu parçanın bulunduğunu ve eğer usta birşeyler çalmak isterse bu parçayı takmaktan vazgeçiyor denilmiştir. buda nedense zamanında birçok markada olmasında ziyade atiker markada daha çok gözlenmiş. bilmem açıklayıcı oldumu...

bahadır benzine geçmenin ayarı var pc de ayar yaptı benimkini 8000 devir olarak ayarladık benzine geçisini motor o devire çıkmıyor zaten parca falan demediler 6000 e vurdumben benzine geçmedi

Geri