Lpg

kemal erim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2004 G astra Twinport aracıma Zavolli marka Lpg taktırmak istiyorum. Fiyat 135.00X10 TL marka ve fiyat olarak ne dersiniz.

atiker 950 10 taksit...

LPG kitlerini fiyatlara bakıp almayın arkadaşlar. gerçekten pişman olursunuz...
Zaten kendini kısa bir sürede amorti edecek bir sistem oldugu içni takılmayın fazla..

BRC derim ben.. Pişman olmazsın

atiker 950 10 taksit...

Biliyorum aslında, fakat bir güvenebilsem.:( Lpg ile dönüşüm yaptırdıktan sonra sorun yaşamak istemiyorum. Forumda birçok arkadaşın Lpg den veya ustadan kaynaklanan sorunla boğuştuğunu biliyorum.. Zavolli markayı astralara uyumlu diye tercih ettim. Tabiki de Ustada önemli montajı Polariste yaptırma düşüncesindeyim. .. Arkadaşların yorumlarını bekliyorum..:)

paran varsa prins ondan sonra brc paran kısıtlıysa atiker ve diyer modeller

Brc servisinde ustanın dediğine göre zavolli ve brc gibi markalarda enjektörler aynen benzinde çalışma prensibiyle tek tek(sırayla) açılıp kapanıyorlarmış.hatta enjektörlerden birisi arıza yapınca o enjektör normal benzin püskürtip aracın zarar görmesini engelliyormuş.Yine tek tek açılıp kapanan bu enjektörler ilk lpg ye geçiş esnasında hiçbir sarsıntı yada titreşim olayına mahal vermiyormuş.Bu sayede çekişten düşme yada gaz yememe gibi sorunlarla karşılaşılmıyormuş bu markalarda.Ancak(duyduğum kadarıyla) atiker gibi sistemlerin enjektörleri aynı anda açılıp kapanıyormuş ayrıca kullanılan malzeme olarakta ithal ürünlerden çok daha dayanıksızmış.Bunlar benim ustamdan duyduklarım.Tabiki karar sizin.Doğruluğunuda araştırmadım...

zavolli yüzüne ford mondeomu sattım. kayseride olgun lpg taktı sonra tanımadılar. opelse atiker tavsiye ederim. esas olan işçilik. gidipte bi dünya para verme.

bu işte en önemli nokta montaj ve usta bilgisi fiyata gelince ucuz etin suyu kara olur denir ya bu adamlar bizi kandırıyor yada bilmediğimiz gerçekten bir şeyler var çünki yarı yarı ya oynıyan fiyat farkları çıkıyor markalar arasında

Evet dediğiniz gibi montajda çok önemli ve özellikle açılan enjektör deliklerinin yeri aracın performans ve kullanımında çok fazla önem taşıyor...

Geri