lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umut38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umut38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabayı çalıştırdım, tam gaza geçeceği zaman geçmiyor,ötüp benzine geçiyor.Yani benzinle kullanmaya başladım. neyden olabilir? ustalarım ilgilenirse sevinirim.Daha garantiside dolmadı.taktırdığım yere götüreceğim.

Filitre kirlenmiş olabilir.Lpg nizin markası ne acaba?

Bazen Olur LPG SOnuna Kadar Kullanınca ve LPG Bitince Borulara LPG Dolana Kadar Buna Benzer Bende Yaşadım İnşallah Dediğim Gibi Basit Bişi Dir

zavolli. çok memnunum ama ilk defa böyle sorun oldu.

arabayı çalıştırdım, tam gaza geçeceği zaman geçmiyor,ötüp benzine geçiyor.Yani benzinle kullanmaya başladım. neyden olabilir? ustalarım ilgilenirse sevinirim.Daha garantiside dolmadı.taktırdığım yere götüreceğim.
arkadasım ecuda sorun olabılır laptopa baglat ayarlrına baktır kurcalatma
taktırdıgın yere gotur hallederler

gaz kesicindeki filtre tıkalı olabilir diye düşünüyorum valfin tam yerine oturmamasını sağlıyordur bi taktırdığınız yere götürün bencede...saygılar...

:sorry::sorry:yaww bılmece gıbı soru ne olacak lpg bıtmıs:sorry::sorry:

lgp kolay kolay bitmez diye biliyorum yaws:D yanlış herhalde:d tüpün içinde buhar wardır gaz bitse dahi .belki bu yüzden sıralı tip enjeksiyon sistemi warsa beyinle gazda çalışmasına geçit vermiyor olabilir... saygılar..

arabada gaz var. sonra emin olmak için aldım gaz. hemde 3 kademe gösteriyor gaz olduğunu .ama çalıştırıyorum,tam gaza geçerken sesli uyarı gelip benzine geçiyor.

komitör(Anahtarı) nötr konumda benzindeyken bekletin sonra geçin yanlış geçişlerden de kaynaklanabilir...en kısa zamanda lpg yi taktırdığınız yere götürün bence sorun büyük olasılıkla kesicilerden yada komitörden diye düşünüyorum...saygılarımla...

Geri