Lpg Yardimi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar lpg buyuk bır ıhtımalle bu hafta ıcı takrırcam nasıp olursa sordum atiker 1200ytl brc 1800 ytl hıc sorun ıstemıyosan brc arkana bakma dedıler kafam cok karıstı 1 pesın 10 taksıt yapıyolar yerlı ıthalmı arada kaldım ıthal az yakıyo yerlıde arıza sorun yapıyo dedıler napcamı sasırdım araba hb tup haznesı arkada sorun stepne yerıne koysak stepne nere koycam bıde yangın tupu gıbı kazan olan varmıs kucuk yer kaplamazmıs kafam allak bullak oldu yardımlarınızı beklıyorum:good:

brc de sorun yok dıye bısey yok
atıkerde guzel senın arac ıcın
okadar para vermene gerek yok

ithal az yakarsa arıza yaptığında karşında muhutabın yok,yerli en azından birebir sorunlarını dinleyip arızayı giderir.hiç sorun atikerde de yok.bende atiker var.arıcının benzinde sorunu yoksa lpg dede sorun yaratmaz.düzgün bir montaj hepsi bu.tüp deposunun en küçük olanlarından al.büyüğüne gerek yok.ün küçük depo bile seni 250-300 km rahat taşır.zaten her yerde istasyon var.bence atikerden şaşma.ama atikerin multifast değil fast olanını almanı tavsiye ederim.şimdiden hayırlı olsun

bende 3 yıldır voltran var okadar yazıldı cızıldı masallah cok menmunum
buda yerlı ıstanbulda ucyıldız fırması
bence 10 numara herkese ve ıscılıge gore degısır

bugun arkadsın arabay baktım atıker lgp kullanıyo alfa romeo 20motor yenı taktırmıs benzınlı gıbı gıdıyo gozumle gordum ama aklım karıstı

bendede atiker var ve emin olun benzinden daha iyi bir performansı var

gostergeler sımdıkler kucuk casıo saatı gıbı kucuk ekran var ustunde tek dugme benzıne gecıs saglıyo herhalde

evet arkadaşım.küçük bir saat kadar.2,5 cm eninde 2,5 cm boyunda.hani bizim sisleri yakmak için kullandığımız anahtar varya.ben onun tam üzerine taktırdım.hem hoş göründü.hemde boştaki bir kapağı değerlendirdim.boyutu anca o kadar

anladım hos olmus benımkı dolu orası ancak belkı bı yer buluruz tup tanker yangın tupu gıbı kucuk olsa stepneyı bozmak ıstemıyom aslında kucuk stpne bulmam lazım

küçük depolar harika bende ondan var.stepne aynen yerinde kaldı.

Geri