• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

LPG tüketimi.Sizce arabam çok yakıyor mu?

Doğru diyorsunuz aynısını yaşadım Gaziantep'e giderken hava hafif yağmurluydu ve hep gaza basma ihtiyaçı duyuyorsunuz ve o zamanda yakıt daha çok yakıyor.

Aynen öyle ;) rüzgar bile etki eder. Siz bakmayın adamlar araç açıklamalarında 8-9 litre değerler verirler bu değerler sadece normal kullanım tek kişi vs vs eğer ki iklimsel değerler olsa şu şartlarda 11-13 TL dan aşağı yakması beklenemez. ;)

namım yürüsün diyosun araba yürümesede :D

araba bi şaşıbeş bakıyodu anlamıştım zaten öyle ıslak ıslak duruşundan :D

abi lpg drag yarışı düzenlesek seninle :)
veya lpg de 1600 cc grup a da en fazla yakanmı...

araba bi şaşıbeş bakıyodu anlamıştım zaten öyle ıslak ıslak duruşundan :D

abi lpg drag yarışı düzenlesek seninle :)
veya lpg de 1600 cc grup a da en fazla yakanmı...

İşin garip kısmı ne biliyor musun? Araç benzinde gidiyor gibi atak diğer lpg araçlardan çok farklı azucuk tüketim fazla :D

yav abi benim de anlamadığım o güzel kaçıyoda diyosun...ama çok yakıyor...yakarak hastası oldum sayende :)
bide piknik tüpyle mi denesek ??

yav abi benim de anlamadığım o güzel kaçıyoda diyosun...ama çok yakıyor...yakarak hastası oldum sayende :)
bide piknik tüpyle mi denesek ??

Aslında burada bir çok konu okuyorum ya benim aracım şu kadar yakıyor bu kadar yakıyor diye ondan sonra benim şavtım kayıyor :)

Abim benım benzınlı corsa 19 kurus yakıyo km de :D hemde benzınlı :D:rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir:

AMMAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN :D:D:D:D LPG ciler sabah olmasın :D

Geri