Lpg taktırmalımıyım?

kbuyukcolpan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar arkadaşlar;
vw polodan (2004) opel astra (2006 ) essential'e terfi ederek aranıza katılmış bulunuyorum.aracım 1,4 benzinli ve henüz 13500 km de bu araclar ne yakar bilmem bugün ki fiyatlarla km kaç kuruş yakarsam normal lpgyle uyumu, ne derece sağlıklı,önerebileceğiniz lpg kiti hangisi gibi sorulara sizlerden cevap arıyorum,şimdiden ilginize teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum.

Benim aracımda 1.4 astra 4 senedir lpg'li . Sorunsuz olarak kullanıyorum. Geçenlerde 1 hafta kadar lpg siz kullanmak zorunda kaldım ve benzinle kullanmanın ne kadar pahalı olduğunu anladım. Eğer aracı devamlı kullanıyorsanız lpg gerçekten avantajlı. Ancak lpg taktırırken markadan önce işçiliğe dikkat etmek gerekiyor.

Aylik yaptigin kilometre onemli.eger az ise yani harcadigin parayi 2 yilda anca amorti edebiliyorsan gereksiz.hele arac 1.4 ise.yaptigin km fazla ise hic dusunme taktir.kit olarak landirenzo kalite bir kit.brc de olabilir ama bence oncelikle lr.iyi bir usta bul montajda basinda dur.gule gule kullan

Ancak lpg taktırırken markadan önce işçiliğe dikkat etmek gerekiyor.
burası çok önemli. marka %45, montajı yapan usta %55.

kesinlikle tavsiye ediyorum lpg yi, yarı yarıya fark oluyor aracım 2000 model 1.4 sedan 90000 de astra g kasa , performans olarak hiç fark yok diyebileceğim kadar iyi ama markadan önce işçiliği iyi olan bir yere montajını yaptırın çok önemli...

lpgsiz asla :D

lpg taktırmayın cunku sız taktırdıkca gazın fıyatı artıyor kımse nasıplenemeyecek sonra :)

çok kullanmıyorsanız gerek yok bence

düşünerek kesinlikle vakit kaybetmeyin arabayı hemen yarın brc kit taktırın nokta performans kaybı yok yakıt neredeyse yarı yarıya azaldı taktırmadığımız günlere lanet lpg sizin araba için tam uyumlu daha fazla düşünmeyin sağlam bir usta bulup taktırın :)

kesin taktır

1998 Vectra 1.6 gl aracıma Lovato taktırmıştım, gayet başarılıydı. Ama tabiki usta daha önemli..

Geri